... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

fafa111 napísal:
Ale tak teoreticky, on svoju RJ, moze dat do tvojho auta a skusit.

energie21 napísal:no uvidíme dame potom vediet
 (ak nas pozve)
 (ak nas pozve) 
											 a teraz pol roka stojí kraksňa
 a teraz pol roka stojí kraksňa  

... minule bol zraz e36 v KE :) ..... samozrejme som nebol
 ... minule bol zraz e36 v KE :) ..... samozrejme som nebol 

jedine že by sa zraz konal pri ňom
 jedine že by sa zraz konal pri ňom  

... ale každopádne dám vedieť že ako to moje auto dopadlo ..... tu v servise mi hovoril šrác že mám v prdeli zapaľovanie .... lenže na diag. sa to nenapojí tak hovoril že to môže byť viac vecí ...ale ked to počul tak hned povedal že mám v piči rozvody ....  že o cca 1 zub.....ako nechápem ako na reťazi môže skočiť rozvod...ale uvidíme .... on tam spomínal že ono to tak nejako trhne a spraví to spätný chod....a tým sa posunie rozvod.... tak teda uvidíme :) ... Už som sám zvedavý že čo tomu je
 ... ale každopádne dám vedieť že ako to moje auto dopadlo ..... tu v servise mi hovoril šrác že mám v prdeli zapaľovanie .... lenže na diag. sa to nenapojí tak hovoril že to môže byť viac vecí ...ale ked to počul tak hned povedal že mám v piči rozvody ....  že o cca 1 zub.....ako nechápem ako na reťazi môže skočiť rozvod...ale uvidíme .... on tam spomínal že ono to tak nejako trhne a spraví to spätný chod....a tým sa posunie rozvod.... tak teda uvidíme :) ... Už som sám zvedavý že čo tomu je  pol roka na to nik neprišiel
 pol roka na to nik neprišiel  ...
 ...