... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

..... sanie mam pretesnene a lambdu nemqm teda ju nemal ani predchadzajuci majitel.......ono to vsetko zacalo tak ze som zastavil na parkovisku a vsetko bolo ok ...ape akonahle som dal R a siel zaparkovat ..zdochlo.....a odvedy som sa nepohol.....
 ..... sanie mam pretesnene a lambdu nemqm teda ju nemal ani predchadzajuci majitel.......ono to vsetko zacalo tak ze som zastavil na parkovisku a vsetko bolo ok ...ape akonahle som dal R a siel zaparkovat ..zdochlo.....a odvedy som sa nepohol..... 

..... čo mám ešte spraviť? vymenil som už snád všetko .... nové sviečky...nové filtre...pretesnené sanie .... nové snímače kľuky a vačky ... nový  ICV ventil...a stále nič ...a teraz aj váha vzduchu...ja už fakt nechápem......a s pc na diag. sa nespojí
 ..... čo mám ešte spraviť? vymenil som už snád všetko .... nové sviečky...nové filtre...pretesnené sanie .... nové snímače kľuky a vačky ... nový  ICV ventil...a stále nič ...a teraz aj váha vzduchu...ja už fakt nechápem......a s pc na diag. sa nespojí  .... poradte mi prosím ....
 .... poradte mi prosím .... 

.... Neviete niekto o niekom v okolí KE, MI, VnT, TV.... ? Už fakt neviem čo ešte vymeniť.....
 .... Neviete niekto o niekom v okolí KE, MI, VnT, TV.... ? Už fakt neviem čo ešte vymeniť..... 
											fafa111 napísal:Teraz skus svoju RJ v inom aute.

energie21 napísal:aby to vyskusal nepotrebu vymenit ostatne moduly?