... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

kalicsak
Autor témy
Auto: BMW 318 TDS
Kraj: Banskobystrický

Problem s vykonom 318 TDS

Utorok, 23. Júna 2015, 17:56

Dobry den vsetkym,
skusil som prebehnut vsetky fora a hladat riesenie na moj problem ale nenasiel som nic co sa tyka mojho problemu (ak tu naozaj nieco je, ospravedlnujem sa).
Takze k mojmu problemu:
Moj tatos odrazu stratil vykon. Otacky sice ma aj pekne drzi na volnobehu, nekolišu sa ale mam pocit keby bol benzinak ze ide na tri valce. Teraz som menil vzduchovy a palivovy filter a robi to iste. Ked idem na plny plyn ledva vytiahne 100 km/h aj to sa musi trocha rozbehnut z kopca. Na stojaka dymi ako cert ked pridam plyn, a ked idem do kopca na hanbu sveta ledva vyjdem dvojkou. Spytoval som sa niekolkych ludi z okolia ale co clovek to nazor, Jeden vravi Turbo, druhy palivovy a vzduchovy filter, treti katalyzator.

Skuste mi prosim niekto poradit, co ak ste mali takyto isty problem. Ďakujem

Užívateľov profilový obrázok
Casey2
Auto: e36 318Tds
Kraj: Trenčiansky

Re: Problem s vykonom 318 TDS

Utorok, 23. Júna 2015, 19:22

skus pozriet pozriet ci ti zo sania nevypadla hadicka (podtalkova na turbo) nachadza sa zo spodu medzi 3 -4 zhybom a ide ti ta hadica pri palivovy filter do snimaca

kalicsak
Autor témy
Auto: BMW 318 TDS
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 25. Júna 2015, 12:49

Hadicku sme pozreli. Su v poriadku. Nebol spadnuty.

Casey2
Auto: e36 318Tds
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 26. Júna 2015, 11:29

a aj samotna hadicka je ok??? neni derava ak tam je od vyroby odporucam vymenit a aj zhodit sanie a vsetky hadicky vymenit.a ked dymi trysky su v akom stave nie su KO??

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Utorok, 30. Júna 2015, 12:25

keď dymí ako čert tak málo vzduchu - veľa nafty, možno prasknutá hadica do intercooleru, alebo samotný intercooler prasknutý, alebo vadné turbo, ťažko povedať cez internet
že to ide nekultivovane "akoby na tri valce" tak zle nastavené/zlé čerpadlo, vstreky, treba to všetko skontrolovať, 18tds nebude nikdy moc kultivované na voľnobeh, predsa je to nafťák a 4valec, ale keď to ide vyslovene tak nezdravo tak čerpadlo/vstreky
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 5 neregistrovaných