... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

zollo
Autor témy
Auto: E60 535d
Kraj: Banskobystrický

Cierny interier=v lete vyhra v loterii

Piatok, 26. Júna 2015, 07:36

vzdy som chcel zazit "ten pocit" zo zalozenia zbytocnej temy v danej sekcii, a kedze sny sa maju plnit, tak som to dal :mrgreen:

problem mam asi nasledovny ... pokial sa "oscar" neskryva za oblakmi, vzdy si najde moje ubohe auto niekde na ceste, vyhreje ho a ja vystupujem so sexi spotenym chrbtom a velmi vkusnym mokrym flakom na kratasoch :oops: ... auto nepouziavam denne, takze som to vzdy neako stravil, ale ak niekto poradi nieco originalnejsie ako uterak na sedacku, budem vdacny :thumbup:

samozrejme klima je funkcna a zapnuta, predpokladam ze skla ak aj boli kedysi klimakomfortne, to uz po 100rokoch nefunguje ako ma a o moznosti vymenit sedacky za vetrane viem, ale nemam na to velmi cas, chut ...

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Cierny interier=v lete vyhra v loterii

Piatok, 26. Júna 2015, 11:55

preto furt vravim, ze kozka v aute, pokial nema ventilovane sedacky je proste kokotina a nechapem naco ludia furt chcu do auta kozu...
[ano, aj ja mam socku bez ventilacie prdele :( ]
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

voloda
Auto: 635csi ´87
Kraj: Košický

Piatok, 26. Júna 2015, 20:01

Zapni klimu na nizku teplotu, zavri vnutorny okruh a nastav fukanie na sedacky. Pockaj take 2-3 minutky a bude to v pohode, teda aspon mne to pomaha... :bmwball:

marc.o
Auto: 530xd f10
Kraj: Prešovský

Piatok, 26. Júna 2015, 23:23

No jo pozname :mrgreen:
zaklad je neotocit tatosa oproti slnku predkom, to je peklo v pekle :evil:

inac skusim volodov trik, vyzera byt useful.

zollo
Autor témy
Auto: E60 535d
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 27. Júna 2015, 06:14

dik chalosi za postrehy :thumbup: ale stryco @Vomack to pomenoval pravym menom, skratka koza bez ventilacie (a nebudme trochari, aj masaze) nema v aute absolutne opodstatnenie ](*,) paradoxne v zime to vyhrev celkom slusne zachranuje ale leto je hruza..

@voloda - toto urcite vyskusam, ked sa auto vyhreje na parkovisku ... ja som skor narazal na to, ze uz pocas cestovania v aute mam tento problem... parkujem vacsinou v garazi, cize statiu na priamom slnku sa snazim vyhnut, ale ked uz, potom si do auta odmietam sadnut aspom 10min [-(

edit: air distribution mam nastaveny cca 70% intenzity na celne okno, ale paradoxne mi z fukarov na celne okno ide nie uplne studenych vzduch v pozadovanej intenzite (klima naplnena a z ostatnych fukarov to jebe fakt zimu) cize to mam mozno zrovna tam zanesene :-k ...

@voloda - (ak sa nemylim, tiez mas predface) spozoroval si rozdiel v intenzite fukania na celne sklo a napr. z fukarov na vodica/spolujazdca ??

voloda
Auto: 635csi ´87
Kraj: Košický

Sobota, 27. Júna 2015, 09:40

To zollo: popravde som to nikdy neriesil. Klimu (resp. cele kurenie) mam vacsinou v automatickom rezime a tam si reguluje samo kde bude fukat a ako. Co nastavujem, tak v zime v idrive nastavim 2 cervene "palicky" a v lete 2 modre "palicky" plus teplotu :wink: . Ale vsimol som si, ze ked nastavim v idrive 4 modre "palicky" tak z fukarov v palubovke ide chladnejsi vzduch ako z ostatnych. Ale pouzivam spominane 2 "palicky" a tam taky rozdiel nieje...

A co sa tyka cestovania, tam ti neporadim, takze mozno niekto iny... :bmwball:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných