... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

sandy158
Autor témy
Auto: BMW 530D
Kraj: Trenčiansky

Vaha vzduchu

Piatok, 26. Júna 2015, 21:21

Zdravim vas mam taku otazku mal som zlu vahu vzduchu na mojej e39 3.0D 135kw je to december 1998 a ide mi oto stara vaha vzduchu s cislom ktore nanej bolo sa uz nevyraba uz su z inym cislovanim a treba tam nahrat softvér do riadiacky motora aby vedela citat udaje znej lebo auto je teraz uplne mrvte pytal som sa v trencine v bmw a tam mi odpovedali ze nic take sa nerobi ale zaujimave je ze este aj v baleni k vahe vzduchu je napisane ze treba prehrat softvér,tak teraz by som potreboval radu ci to vie aj niekto tu z klubu alebo treba fakt ist len do origo servisu bmw?

Užívateľov profilový obrázok
VLADKY242

Re: Vaha vzduchu

Piatok, 26. Júna 2015, 22:32

Nie netreba nič len taku vahu aka tam ma byt žiadny náhradný výrobca a pod :wink:

sandy158
Autor témy

Piatok, 26. Júna 2015, 23:16

A vtom je ten problem ja som aj kupil original bosch nic ine som nechcel ale aj na bmwfans je ta vaha precislovana cize ta co sa davala odvyroby tak sa uz nevyraba a tam je to aj napisane cize neni navyber ina sa objednat neda len problem je vtom ze pokial bola stara vaha vzduchu s koncovym cislom 002 tak je uz len novsi typ 076 a pokial sa len vymeni kus za kus tak to proste nepojde lebo tie stare z oznacenim 002 boli kazove a bolo to precislovane na076 len podmienka je aby to fungovalo prehrat riadiacu jednotku motora vlastne upravit softverom aby vedela komunikovat s tou novsou vahou mam to odskusane to auto nejde proste horsie jak hladky diesel preto chcem vediet ci ma niekto doma taku diagnostiku alebo treba len origo servis .lebo na zahranicnych forach to nieje ziadny problem prehrat soft a auto ide jako hodinky ale na slovensku ako keby nic take ani nebolo ohladne toho a neverim ze slovaci maju nekazi auta alebo ineho vyrobcu bmw :D

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 27. Júna 2015, 16:18

Napis clenovi tt-simik mal by to vediet.

sandy158
Autor témy

Sobota, 27. Júna 2015, 16:56

Uz som mu napisal dik.

VLADKY242

Nedeľa, 28. Júna 2015, 21:45

netreba žiaden soft daj tam vahu a auto musi ist . asi mas tuto vahu bosch 0928400527

sandy158
Autor témy

Pondelok, 29. Júna 2015, 10:38

Ano mam tu vahu s koncovym 527 ale ked ju zapojim tak auto je neskutocny lenochod a neda sa natom jazdit odpojim ju a ide sto krat lepsie tak potom stym asi bute treba nieco robit kedze aj v TIS pisu ze treba druhy soft aby vedela riadiacka citat udaje co posiela prikladam link je to sice zo zahranicneho fora ale je to okopirovsne z TIS cize presne to iste je aj tam .... vahahttp://www.bmwforums.info/general-g ... oding.html ide to spravit cez DIS ale ten nemam preto sa obraciam sem a chcem zistit co a ako ..

H@wky

Pondelok, 29. Júna 2015, 13:54

ahoj ,tak ako pises treba update DDE motorovej jednotky
viem urobit, dubnica n/v

DIS len v.44 ..novsia to nepodporuje

sandy158 napísal:
Zdravim vas mam taku otazku mal som zlu vahu vzduchu na mojej e39 3.0D 135kw je to december 1998 a ide mi oto stara vaha vzduchu s cislom ktore nanej bolo sa uz nevyraba uz su z inym cislovanim a treba tam nahrat softvér do riadiacky motora aby vedela citat udaje znej lebo auto je teraz uplne mrvte pytal som sa v trencine v bmw a tam mi odpovedali ze nic take sa nerobi ale zaujimave je ze este aj v baleni k vahe vzduchu je napisane ze treba prehrat softvér,tak teraz by som potreboval radu ci to vie aj niekto tu z klubu alebo treba fakt ist len do origo servisu bmw?

sandy158
Autor témy

Nedeľa, 5. Júla 2015, 12:53

takze po navsteve H@wky-ho ktory mi spravil update motorovej jednotky je nova vaha vzduchu plne funkcna,takze velka vdaka jemu a aj tym ktory mali snahu pomoct :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných