... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
19palec05
Autor témy
Auto: e46,320d touring
Kraj: Trnavský

Zadne okno

Štvrtok, 18. Júna 2015, 19:00

Ahoj, chcem sa spytat na e46 touring. To zadne male okno v kufri na bokoch je lepene alebo drzi na gume? Zateka mi cez neho trosku a neviem zistit este kadial kedze je rozobratie toho tapaciru trosku problem. Predosli majitel daval uz z vonka vedla tej listy silikon ale nejak velmi to nepomohlo. Neviem ani ci je tam ta lista nejak narazena alebo ako?
Mohli by ste sa k tomu vyjadrit niekto kto riesil uz vymenu toho okna alebo nieco podobne?
Dakujem

Bando
Auto: E53
Kraj: Bratislavský

Re: Zadne okno

Sobota, 20. Júna 2015, 13:59

Okno je nalepené. Lišta C-ckového stĺpika je narazená ale ide dosť ťažko dole, môže nastať prípad že lepidlo ktorým nalepili okno zalepilo aj lištu a potom ju bez poškodenia dolu asi nedáš.

19palec05
Autor témy

Sobota, 20. Júna 2015, 14:36

Bando napísal:
Okno je nalepené. Lišta C-ckového stĺpika je narazená ale ide dosť ťažko dole, môže nastať prípad že lepidlo ktorým nalepili okno zalepilo aj lištu a potom ju bez poškodenia dolu asi nedáš.

Super,a je mozne aj ze by mi to zatekalo cen nejakyodtok zo strechy?Lebo ked je okno lepene neverim ze to ide tadial,myslel som si to preto lebo raz ked som umyval auto tak mi stekala jedna kvapka stredom toho okna ale inak nikdy viac som to okno nemal mokre iba vodu pri rezerve

Bando

Sobota, 20. Júna 2015, 17:41

Pokiaľ to okno nikto nemenil tak tomu tiež moc neverím že by tade tieklo ale na druhej strane zase v tých miestach nie je žiadny vývod ani odvodňovací kanálik. To by si musel mať deravú kasňu pod Hagusovou lištou. Treba to odpozorovať, liať na auto vodu v určitých miestach a sledovať odkiaľ to bude najintenzívnejšie.
Písal si ale že bývalý majiteľ to už lepil silikónom tak asi v minulosti niečo stým oknom bolo, potom by som ho asi celé vyhodil, očistil a nalepil ako sa patrí.

19palec05
Autor témy

Nedeľa, 21. Júna 2015, 09:26

Bando napísal:
Pokiaľ to okno nikto nemenil tak tomu tiež moc neverím že by tade tieklo ale na druhej strane zase v tých miestach nie je žiadny vývod ani odvodňovací kanálik. To by si musel mať deravú kasňu pod Hagusovou lištou. Treba to odpozorovať, liať na auto vodu v určitých miestach a sledovať odkiaľ to bude najintenzívnejšie.
Písal si ale že bývalý majiteľ to už lepil silikónom tak asi v minulosti niečo stým oknom bolo, potom by som ho asi celé vyhodil, očistil a nalepil ako sa patrí.

Okno vyzera povodne,nalepka BMW,rocnik sedi takze to si nemyslim.Silikón je ani nie okolo gumy ale okolo tej listy co sa my zda blbost lebo je tam zasilikovana ta drazka hned vedla strechy.Ked budem mat cas odfotim to a hodim sem.
No hagusy tam nemam,je tam ta lista,ta by mala byt len narazena nie.Najracej by som rozobral tie plasty z vnutra ale nejak mi to neslo lebo jeden na druhy strasne blbo navezuje a nevedel som prist ktorim zacat aby som sa dostal az nad okno :-)
Pondelok idem na folie tak skusim poprosit este toho panka nech mi to kukne ak ne sa s tym pohram v tyzdni.

19palec05
Autor témy

Nedeľa, 21. Júna 2015, 18:30

Takze tu je spominana foto,cervena sipka ukazuje na silikon podla mna tam je zbytocne,biela sipka ukazuje na listu po hagusoch asi si myslim a je tam to tesnenie dost cudne,skusim dat dole tu listu a uvidim ci je tam miesto kadial by to mohlo tiect dne.
Prílohy
sketch-1434900840096.jpg

Bando

Nedeľa, 21. Júna 2015, 18:43

Lištu keď dáš dole tak tam nič neuvidíš, jedine že by tam bola prehnitá kasňa o čom pochybujem. Skús radšej vyrezať to bošné okno aj keď je to dosť nemilá robota.

19palec05
Autor témy

Nedeľa, 21. Júna 2015, 18:47

Bando napísal:
Lištu keď dáš dole tak tam nič neuvidíš, jedine že by tam bola prehnitá kasňa o čom pochybujem. Skús radšej vyrezať to bošné okno aj keď je to dosť nemilá robota.

No to neverim tomu ze by to okno prezilo,skusim to este popozerat

Bando

Nedeľa, 21. Júna 2015, 19:37

Oknu sa nič nestane, zober si tenký pevný drôt alebo lanko z bicykla a ideš, prípadne stým skoč do autoskla a tam ti to za pár drobných vyrežú a aj profesionálne nalepia. Možno ťa to výde aj lacnejšie ako by si mal kupovať drahé pepidlo a srať sa stým pol dňa s neistým výsledkom.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných