... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
marek171
Autor témy
Auto: E70, F10
Kraj: Prešovský

Re: Problémy BMW e39 523i, pomoc a rady

Štvrtok, 18. Júna 2015, 16:46

Dlhšie som sa neozval, tak hádžem info ako som pokročil. Auto dostalo druhé (europske) budíky, problém so zlým ukazovaním stavu paliva vyriešila výmena plaváku v pravej časti nádrže (kde je čerpadlo) :smile: . Podarilo sa mi spojazdniť aj tachometer, abs, asc, a veci s tým spojené, vyriešila to výmena zadného ľavého hučiaceho ložiska :mrgreen: okrem hučania malo totiž poškodený aj snímací krúžok a preto to nefungovalo. Asi si viete predstaviť moju radosť, ked som to po vymene zložil a šiel to vyskúšať a hľa tachometer, ekonomer sa mi rozbehol a kontrolka asc začala preblikovať :thumbup: Dakujem Vám teda všetkým za užitočné rady, niektorým aj za diely :thumbup: . No potreboval by som ešte poradiť že kde hladať chybu ked mi nefunguje signalizácia otvorených dverí a vypálenych žiaroviek, vobec sa mi to nefunguje je to uplne mrtve, ani pri teste budikov v skrytom menu sa to nerozbehne. :D A ešte že co može sposobovať že mi svieti červena kontrolka (vykričnik) na palubovke, brzdovky je dosť, hladať chybu v snímači hladiny alebo čo ta kontrolka ešte signalizuje? Dík :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných