... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
funferreihe napísal:RADA- AK SI TAKY DOBRAK, ZE MU CHCES ZAPLATIT, TAK MU ZAPLAT ZA ODBOBIE ODKEDY TI TO POVEDAL. A NIE JEHO CENU, ZJEDNAJ HO.
NA TVOJOM MIESTE BY SOM MU NEPATIL NIC.
MNE MAJSTER KED PRERABAL BYT, CCHEL 20000 NAVRCH. TEN DILINO NEDOSTAL ANI FUKA, LEBO SME BOLI DOHODNUTI NA CENE.
DALSI DILINO DOSTAL O 17000 MENEJ. DOVOD- 4 NEDODRZANIA TERMINU, ODFUSOVENE STIERKY, KRIVE ROHY, ZLE NAREZANE KACHLICKY.
KAZDY MAJSTER TA SCUCNE DO MIERY DO AKEJ SA NECHAS.
ROB CO UZNAS ZA VHODNE. PODLA MNA BY SI BOL BLAZON,KEBY MU TO PLATIS. NEZALEZI ZE SI MLADY CHALAN. JA SOM MAL VTEDY 22-23 ROKOV A POSLAL SOM ICH DO RITI, COHO SA BOJIS???
JEDNEHO NESERIOZNEHO VYDRIDUCHA??
GOOSE napísal:Inak to je pruser. Tych "majstrov" teraz robi barzkto. Nakopat do riti niektorych. Otec takto vyhodil bez zaplatenia jedneho co dosral cely dom. Vsetko coho sa chytil dodrbal.
diLucca napísal:v najhorsom sa zozbierame vseci s ciernymy sedmami a pojdeme mu to vysvetlit :twisted:
GOOSE napísal:No sak ale zalezi na tom ci ti to vedia dokazat ze si tam "nehral gulocky". Zo zakona nemas ulozene ze si musis dokazat svoju nevinu. Kym ti nedokazu ze si to urobil. A Okrem toho prist s kamaratom a pokecat alebo len stat za jeho chrbtom nieje ziaden zlocin - a to ani ked ich bude 20. A to ze je to niekolko bavorakov a pod. nic neznamena.
Henten znami asi toho musel urobit dost vela zleho a muselo tam bit zrejme strasne vela svedkov alebo niekto nieco strasne posral.
diLucca napísal:mno, ako som nemyslel tak, ze ho rozporcujeme do tesco igelitiek a dame po castiach do kufrov(expresivne povedane), viac menej to bolo zo zartu...
A skor tak, ze myslim aj ked to je 10rocna sedma stale to auto budi isty respekt..
samozrejme su tu faktory,ze vacsina mechosov fici v kseftoch, s istymi ludmi a tak, ale to je na dlhu debatu..:D