... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

gila
Autor témy
Kraj: Bratislavský

"reset" vahy vzduchu?

Streda, 6. Mája 2015, 21:14

Chcem sa spytat ci je mozne na e38 spravit nejaky reset alebo co,proste aby RJ brali tie dobre hodnoty, pretoze bol som na diagnostike vyhodilo = zla vaha vzduchu, asi ju zaniesol KN sportovy filter, pretoze bola kupovana nova original bosch. Ale k veci, chcem si kupit ten sprej na cistenie vahy, lenze nepojde auto stale podla tych "zlych" hodnot pred vycistenim kedze je to zapisane ako chyba v RJ? tusim som tu cital, ze ked sa odpoji baterka na dlhsi cas tak sa to nejako vymaze ale mozno to je blbost.. Dakujem za nejake rady :)

Užívateľov profilový obrázok
VLADKY242

Re: "reset" vahy vzduchu?

Streda, 6. Mája 2015, 21:50

nič sa neresetuje ani nič podobne a čo konkretne vyhodilo za chybu z váhou vzduchu :?:

gila
Autor témy

Streda, 6. Mája 2015, 21:59

toto: 73(115) Signal, hot-film air-mass flow sensor. bolo to cez notebook ale co to bolo za diag neviem..

VLADKY242

Streda, 6. Mája 2015, 22:07

skus inu diagnostiku nech je chyba presnejšia . Toto je niečo so signalom z vahy :wink:

gila
Autor témy

Štvrtok, 7. Mája 2015, 16:35

tak pojdem na 3 diagnostiky, a zaplatim pomaly viac jak za novu vahu :D skratka auto mi robilo asi tolko ze po starte totalne nepravidelny volnobeh,hned nudzovy rezim motora, plyn sa pridat ani nedal, a po odpojeni vahy to islo, no neskor po case to neslo uz ani s vahou ani bez nej. Momentalne som vybral baterku pockal hodinu, dal naspat, a auto nastartovalo aj 10x v pohode, len hento diag. vyhodila..

VLADKY242

Piatok, 8. Mája 2015, 21:14

stači prečitat pamat zavad nemusiš na tri stači jedna a mormal nie uni a pod :wink:

gila
Autor témy

Pondelok, 8. Júna 2015, 00:04

nechcem zakladat novu temu ale po nejakom case mi auto znova "zahaprovalo"...pol dna jazdim v pohode, pridem sadnem nastartujem, ziadna chyba, otacky jak maju byt, no po par sekundach sa znizovali pod ryskou az nakoniec motor uplne zhasol.. opakovane starty-ten isty scenar... odpojim vahu vzduchu -> len zážih motora, teda otacky vyskocili a hned zhasol, ziadne sekundy kym to postupne zhaslo. :!: Tak som isiel prec, pridem asi po 5 hodinach, nastartujem so zapojenou vahou - vsetko OK, prebehnem sa, necham 15 minut nastartovane, ani naznak kolisania otacok... vypnem motor, odpojim vahu vzduchu -> auto nastartuje v pohode, bez problemov,bez kolisania otacok. Uz mam niekedy dojem ze si to zo mna ďelá kozy :cry: :D podotykam ze ani v jednom pripade nevyhodilo chybu motora alebo nudzovy rezim.. Vaha bola precistena, menena asi 2 roky dozadu, taktiez menene lambdy, menene sviecky. NEJAKY odbornik, ktory by mi vedel aspon priblizit ze kde mam hladat problem? DAKUJEM :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 33 neregistrovaných