Ahojte . Mal by som záujem o kúpu BMW e60/61 pripadne E90/91 v cene cca 6000-7500-eur podla r.v. , stavu atd. . Ideál by bol benzín s manuálnou prevodovkou - no to je takmer nemožne zohnať takže do výberu zahŕňam aj naftu s automatom .
cenu som písal cca 6000-7500-eur - v tejto cene sú e90/91 tak na 3 a pol strany napr. na autobazári .eu horšie je to z e60/61 ale aj tých je v tejto cene aspoň 40 v ponuke . No a dať 6000-eur za E46 to by musela byť vykladaná zlatom .
Tak o jednej E46 čo by bola hodná tej (a možno aj väčšej) sumy by sm vedel
ja viem o viacerych...volaju sa M3
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Je pravdou, ze tieto auticka postupom casu idu cenou dole a su coraz dostupnejsie....Ale plati aj to, ze ozaj vyservisovane auticko si drzi svoju cenu a za par supov ti ho nikto nepreda....A pocitaj aj s tým, ze nie su to nove vozy a po kupe este takých par stovak do toho aby to bolo ako pises pekne auto musis nasypat tomu ver...A taka e61 to nie je najlacnejsia sranda ej veru tak je...
sadrito, čo sa ti nevidí na tom interiéri? Je tam akurát Business navigácia a obyčajný volant, ktorý sa dá ale ľahko vymeniť. A tá navigácia sa podľa mňa dá prežiť...
tak ako pise sandrito, akurat pekne fotky a velke kolesa, inak auto nudne so slabou vybavou...
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Fakt ako na taketo auta sa vykasli... v dnesnej dobe je najlepsie pokukovat po 2007 (origo nie napisane a v reali 2005) lebo tieto prve kusy jednak na tom neboli dobre, po druhe to preslo rukami vela kokotof co si mysleli ze za lacno kupia bavorak a ked sa objavila prva chyba islo na predaj... Viem o jednej 330i sice E46 ale vo velmi velmi dobrom stave, servisovanu porobenu v tvojej cenovej hladine a urcite ti prienesie viac potesenia ako socialna 60ka pred svojou smrtou....