... všetko o BMW ...

. Ja osobne by som hned po vyplateni penazi nejak dostal dole ten "tuningovy diel" zo zadneho okna a smaril ho do najblizsieho kosa
 . Ja osobne by som hned po vyplateni penazi nejak dostal dole ten "tuningovy diel" zo zadneho okna a smaril ho do najblizsieho kosa    . "cerpadlo z 318i" moze byt na vine jedine ak uz je pokazene , to ze je pre mensi motor nehra ziadnu ulohu lebo tricky maju rovnake cerpadlo 316i-325i
 . "cerpadlo z 318i" moze byt na vine jedine ak uz je pokazene , to ze je pre mensi motor nehra ziadnu ulohu lebo tricky maju rovnake cerpadlo 316i-325i   . Skor treba pozriet podtlakove hadicky, saciu hadicu, atd , vahu vzduchu, na tej kope zeleza pod kapotou. Mozno najdes len niekde cosi kdesi odpadnute odhnite, fixnes a nejaku dobu ta este povozi. Inak pekny intros!
 . Skor treba pozriet podtlakove hadicky, saciu hadicu, atd , vahu vzduchu, na tej kope zeleza pod kapotou. Mozno najdes len niekde cosi kdesi odpadnute odhnite, fixnes a nejaku dobu ta este povozi. Inak pekny intros!   :)
  :)

Dendo napísal:Vyzera dobre. Ja osobne by som hned po vyplateni penazi nejak dostal dole ten "tuningovy diel" zo zadneho okna a smaril ho do najblizsieho kosa
. "cerpadlo z 318i" moze byt na vine jedine ak uz je pokazene , to ze je pre mensi motor nehra ziadnu ulohu lebo tricky maju rovnake cerpadlo 316i-325i
. Skor treba pozriet podtlakove hadicky, saciu hadicu, atd , vahu vzduchu, na tej kope zeleza pod kapotou. Mozno najdes len niekde cosi kdesi odpadnute odhnite, fixnes a nejaku dobu ta este povozi. Inak pekny intros!
:)

raz možno M60. A neviem čo sa ti na tom motore tak nezdalo? okrem toho že trocha doladit ventily, kamratova M20 huči kus viac od tejto, len diferak mi treba vymenit (o.O) a jo je tam roboty jak na kostole ale to sa spravy niektore detaily su len za paru drobnych a moje ruky :)
 raz možno M60. A neviem čo sa ti na tom motore tak nezdalo? okrem toho že trocha doladit ventily, kamratova M20 huči kus viac od tejto, len diferak mi treba vymenit (o.O) a jo je tam roboty jak na kostole ale to sa spravy niektore detaily su len za paru drobnych a moje ruky :)
M3 lover napísal:Jooj tá je pekná. Zrenovovať lak, m technik II, pekné kolesá a bude to krásavica ako prasa.
Držím ti palce nech ti opravy/úpravy idú dobre a nech robí radosť. E30 to je už oldtimer ako sa patrí.
 treba to podoladzovať :)
 treba to podoladzovať :)

. Nic si z toho nerob, to k tomu patri ked sa zvyknes blaznit trocha :)
 . Nic si z toho nerob, to k tomu patri ked sa zvyknes blaznit trocha :)

:/
 :/