... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Scuro
Autor témy
Auto: bmw e90
Kraj: Prešovský

dvd autoradio

Streda, 27. Mája 2015, 20:42

zapajal niekto Autorádio XTRONS PF7190B? Mam taky problem,ked som ho zapojil robi mi to ze ten zlty kabel co vedie na kostru mam zapojeny spravne len ak uzamknem auto alebo vytiahnem klucik a chcem ho po 2 a viac minut zapnut tak sa neda,zapnem ho az ked sa sautom nemanipuluje vyse 30 a vic minut,alebo ked resetnem baterku v aute mi zapipa a hned to naskoci.medzi tym casom 2 az 30 min nieje mozne hozapnut,neviem ci je to v aute alebo v radiu.Dakujem velmi pekne ak niekto poradi co stym :)

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: dvd autoradio

Streda, 27. Mája 2015, 20:48

To je ten cinsky kram do E90? Aky zlty kabel myslis? Daj foto a upresni co presne a ako zapajas...

Vseobecne by mal byt v tomto pripade hruby zlty kabel svorka +BAT a kostra cierny ... ???

Scuro
Autor témy
Auto: bmw e90
Kraj: Prešovský

Re: dvd autoradio

Streda, 27. Mája 2015, 21:07

[quote="PetoK"]To je ten cinsky kram do E90? Aky zlty kabel myslis? Daj foto a upresni co presne a ako zapajas...

Vseobecne by mal byt v tomto pripade hruby zlty kabel svorka +BAT a kostra cierny ... ???[/quotefoto

foto momentalne nemam ale myslim ten zlty kabel co vedie priamo od toho dvd autoradia,je dlhy zhruna 4 m a ano myslim ze v aute co je vystup na zapojenie radia je taky hrubsi kabel na kostru.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 18 neregistrovaných