... všetko o BMW ...
tomikadze napísal:ved je jasne ze benal je vzdy lepsi nez diesel....
tomikadze napísal:a nemam vrak, si vyprosim![]()
asfethan napísal:
ja nepolemizujem o tom co je lepsie.. lepsie je to co majitelovi viac vyhovuje.. ale vkuse opakovat ako to tebe odspodu tlaci..povedz mi v com si mu poradil?
vie teraz ci ma nieco riesit, alebo nie? ci akoze argumentom ostava ze chlape, ja mam turbo, ty sa na moj tocivy v 2000rpm nechytas tak ser na to... wtf?!
300Nm tiez nie je zrovna malo. A btw ked si spomenul uz tu audinu, 4.2V8 benzinova ma zrychlenie niekde okolo 6s, nie 5. Krutiaci moment ma 430Nm a vykon 250kW.
Nuz a ked sa tebe zdalo ze tvoje ide/tlaci viac, tak by si mal majitelovi Audiny odporucit mimoriadny servis agregatu..![]()
uz ti neunikaju minimalne dve prevadzkove kvapaliny?
elegant047 napísal:Ja ho mam, teda momentalne treba pretesnit vanos, ale ked som ho kupil, tak rozhodne ma to tlacilo do sedacky. Ale ja som prechadzal zo skody 120L, teraz uz sa mi ani moc nezda ze by to tlacilo. Teda ked niekoho zvezem a tomu vydupnem, tak mi povie ze ho to zatlacilo do sedacky, aj ked mne sa to uz nezda... Ked sa chces sportovo rozbehnut, tak pustit prudko spojku pri vysokych otackach. Vtedy by si mal citit najviac tlacenie do sedacky.
Kazdopadne vzhladom na hmotnost 5er na tlacenie do sedacky je jednoznacne 8 valec. O tom som presvedceny.
Skrup napísal:S tymto motorom je to zaujimave hlavne ked od neho cakas aktivnejsi - "sportovejsi" prejav. Pri takejto jazde je naozaj nutne drzat ho vo vyssom spektre otacok a nepustat prilis pod posledne tisice. Krasne sa prejavi hlavne pri poriadnom tlaceni a myslim ze si to aj pocitovo doslova pyta a citit ze mu je najlepsie ked sa tam dany prevod drzi dlhsie ako by mozno bol niekto z inych aut zvyknuty. Problem je ze to sa uz takmer vzdy pohybujes daleko za hranicou moznosti odbratia vodicskeho preukazu ak chces tento motor vyuzivat naplno.
A ano, pocitovo je to zvlastne, niekedy posobi vlacne, niekto by mozno cakal na prvy dojem silnejsi zatah ale ako od neho cakas nieco viac, tak potom jedine tak ako som pisal a tiez to tu aj bolo spomenute, taha skor kontinualne ale isto a najistejsie v poslednych tisicoch otackomera