Zdravim :) tak konečne som ju kupil :) rozhodoval som sa medzi E30 Coupe, E36 Coupe a E34 nakoniec z toho zišla v celkom dobrom stave E30 Coupe 88rv. :)
S kamaratom lukyn0 sme ju šli pozriet, no ked som ju uvidel na dvore majitela tak už bolo pomali iste že ten den nanej aj odidem :) ..
Na aute je ešte dosť prace, hoci aj predchodzi majitel spravil dosť prace, ale treba opravit lak, troška s motorom sa pohrat a interierom :)
Model description: 318I
Market: Europa
Type: AF51
E-Code: E30
Chassis: Limousine
Steering: links
Doors: 2
Engine: M40 - 1,80l (83kW) old / new M20B20 / možno raz M60
Drive: Heckantrieb
Transmission: manuell
Body Color: Alpinweiss 2 (218)
Upholstery: (0276)
Production date: 28.10.1988
Vybava
S311 elektrischer Beifahrerspiegel
S339A Shadow-Line Shadow-Line
S350A Wärmeschutzglas grün Therm. insulat. glass green
S400A Schiebehebedach handbetätigt Slide/tilt sunroof, manual
Je vymené:
+ predne ramená a čapy+ palivove čerpadlo (ale to bude treba zasa menit o.O)+ Rozvody
+ Olej 10w40
+ Brzdne doštičky
Moje plany:
- Vymenit brzdne kotuče vpredu- Vymenit čerpadlo za silnejšie je tam z 318i ale neako motor dusi vo vysokych otačkach samozrejme nemusi to byť tym- Vyššii podvozok, je znižena, no treba ju dať ešte hore lebo vmeste to škrtam skoro šade (o.O)
- Tesnenie pod veka hlavy valcov spojene s nastavenim ventilov
- Vymenit koncovy vyfuk, tento sa neda už počuvať 
- Vymenit zadne obloženie brzd, možno časom prerabka na kotučove brzdy spojene so zmenou rozteče z 4x100 na 5x120 a repas zadnej napravy
- Opravit odvzdušnovanie nadrže- Vzduchovy filter do Airboxu lebo je tam teraz šiška- Vymenit spojkové ložisko strašne huči ale aspon ho cez ten vyfuk nieje počut za jazdy 
- Original M-Packet narazniky :)- Niejake Style elektrony- Časom spravit servo
- Opraviť lak je to po celolaku ale treba ho opravit, najskor s 1500-2500 šmirgel => Hrubou leštiacou pastou => Strednou alebo rovno jemnou leštiacou pastov a potom finish pastou a snad bude z toho zrkadlo
- Opravit detaily interieru, strop, stropne svetlo, manžeta riadiacej paky, tapac, koberec keby že zoženiem čierny, zadna deska pod oknom novu, kritka v interieri na spetak, novy koberec do kufra
- Volant prečalunit do brusenej kože :3
- Pasung naraznikov a prednej zadnej kapoty, dveri aby to vyzeralo trocha lepšie
- Opravit hrdzu dokedy je len povrchova
- Možno raz BC II
- Nastriekat do biela vnutorne prahy dvery su v zaklade

lukyn0 - E34

Čouky - Ja - lukyn0

Ja a lukyn0