... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Voloda5
Autor témy
Auto: BMW X5
Kraj: Nitriansky

BMW reklamacia

Piatok, 15. Mája 2015, 14:31

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať na reklamáciu alebo niečo podobné, na bmw x5, jedná sa o poruchu medzinápravového diferenciálu, a ked som bol v bmw servise, tak mi vystavili cenovu ponuku na tento medzikus, bohužial sa už na to nesťahuje záruka..neviete, kde by sa dal napísať nejaký list do hlavného centra na reklamačné oddelenie alebo niečo pod. na kolko auto má len 80tis. km. a bolo kupované samozrejme nové. Ak by mal s tým niekto skúsenosť alebo nejaké rady ďakujem.

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: BMW reklamacia

Piatok, 15. Mája 2015, 18:35

Kolko ma to auto ? Kedy bolo kupene ?

Voloda5
Autor témy

Piatok, 15. Mája 2015, 18:42

Bolo kúpené v roku 2012, teraz malo 3 roky, a ma spomínaných 80tis km, zaruka bola 2 roky. Ja som.niekde pocul, ze sa to da riešiť nejakým dopisom na take vyssie oddelenie bmw asi priamo do mnichova.. Nieco podobne sa pokusam zistit, ze kam.alebo ako to riešiť teda..kedze auto je ako nove a nic nanom poriadne nenajazdilo a uz sa pokazila taka draha suciastka.

PetoK

Piatok, 15. Mája 2015, 18:46

Tak a preco ziadas reklamaciu ked to uz nie je v zaruke ?

Voloda5
Autor témy

Piatok, 15. Mája 2015, 18:48

PetoK napísal:
Tak a preco ziadas reklamaciu ked to uz nie je v zaruke ?

Vyssie som uz napísal

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Piatok, 15. Mája 2015, 18:54

ale pochop ze auto uz NEMA zaruku... co chces reklamovat? bola na ten dif zvolavacka? respektive akcia vymeny zadarmo? ak nie uplatnovat si mozes zaruku hockde nepomoze ti to

Voloda5
Autor témy

Piatok, 15. Mája 2015, 18:59

Ked to fungovalo niekomu druhemu, preco by nemalo mne, ked o niecom neviete, neznamena to, ze nie su aj dalsie moznosti. Preto sa tu pytam, lebo viem, ze to uz niekto tak robil.

ice.blade

Piatok, 15. Mája 2015, 19:03

kup si televizor, mas ho tyzden po zaruke, zapol si ho 5ty krat a prestane ti hrat zvuk... tiez napises list do elektra nech ti to opravia? :D mozes pisat hoc aj prezidentovi BMW mozno sa zlutuje ale otazka je preco by to robil?

Voloda5
Autor témy

Piatok, 15. Mája 2015, 19:09

Nemiesajte jablka z.hruskami, aj ked dobre smerovany príklad. Jedna sa.mi o to, ze ked.kupim nove auto za 100tis. Eur kvalitnej znacky, tak mam aj od.neho nejake očakávania, neviem presne ako to je ci to beru ako technickú životnosť suciastok alebo podobne, neviem preto.bol ten príspevok. Keby som nevedel, ze to uz.niekto tak spravil, tak to ani neriesim a neregistrujem za na fóra, kde hladam nejake cenne rady a nie to.co uz davno viem.

nadro
Auto: BMW E46 320 touring

Piatok, 15. Mája 2015, 20:53

Voloda5 napísal:
Nemiesajte jablka z.hruskami, aj ked dobre smerovany príklad. Jedna sa.mi o to, ze ked.kupim nove auto za 100tis. Eur kvalitnej znacky, tak mam aj od.neho nejake očakávania, neviem presne ako to je ci to beru ako technickú životnosť suciastok alebo podobne, neviem preto.bol ten príspevok. Keby som nevedel, ze to uz.niekto tak spravil, tak to ani neriesim a neregistrujem za na fóra, kde hladam nejake cenne rady a nie to.co uz davno viem.

Ty si ale strašný prípad. Veď Ti to tu chalani vysvetlili. Pokiaľ je to po záruke, tak budeš musieť investovať.
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

ice.blade

Piatok, 15. Mája 2015, 20:56

mozo bol na servisnej prehliadke pred koncom zaruky a teraz bude chciet opravit zadarmo lebo vtedy v zaruke mu neidentifikovali nacaty diferencial ktory sa tym padom po zaruke poskodil :)))

Voloda5
Autor témy

Piatok, 15. Mája 2015, 21:01

Ja sa tu s vami hádať nejdem :lol: vsak to ze ked je po zaruke tak sa nato nevzťahuje vie aj male decko si dat dve a dve dokopy..a.vy sa tu odvolavate stale nato akoby to.bola veda.. Ked nemate.pripomienku k tomu co.som sa pytal alebo.neviete, tak nekomentujte,.nech tu nemusi.kazdy citat.dokola to.iste.

ice.blade

Piatok, 15. Mája 2015, 21:08

zakaznicky.servis.sk@bmw.com nech sa paci mozes si napisat svoju poziadavku priamo :) nezabudni zreferovat ako tvoj "reklamacny ukon" pokracoval az do konca :thumbup: kludne sa spytaj na prdlzenie zaruky za €€€ a mozno ti ju predlzia aj bez obhliadky auta :D

Voloda5
Autor témy

Piatok, 15. Mája 2015, 21:18

Dobre vidim, ze to tu nema význam a nikto ste nikdy.nic.poriadne cez mníchov neriesili.. Viete základné veci,.ktore sa daju zistit na.internete.jednym kliknutím..prvy a posledny krat som.siel.na forum, akurat som.sa rozculil, za.vase primitivne odpovede na urovni tretiakov základnej skoly Vam pekne dakujem.

ice.blade

Piatok, 15. Mája 2015, 21:24

pocuj nepredavas nieco? rad by som od teba nakupoval a vsetko ti pokazene po zaruke vracal naspat kludne by som si dal aj kavu osobne s majtelom a dohodol by som si podmienky vratenia alebo opravenia :))) idealne vymena za nove veci, napis co predavas urobime biznis

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní