... všetko o BMW ...
 ... Aby som pravdu povedal teba si vždy priraďujem k tej pozitívnej sorte (skupine) ľudí na tunajšom klube ... Ale tam radím
 ... Aby som pravdu povedal teba si vždy priraďujem k tej pozitívnej sorte (skupine) ľudí na tunajšom klube ... Ale tam radím    
Bikemann napísal:V TP je napisane 20", to znamena ze pre to auto je to usposobene...

Maco napísal:Inak ako ide pofiderny predaj pofidernych bikeov? MLM fici v plnom prude? Uz zarabas 15tis mesacne? Mamka stale riesi dolezite telefony za teba?

Maco napísal:Inak ako ide pofiderny predaj pofidernych bikeov?

... ale na druhej strane bikeman bol vždy seriózny čo si pamätám
  ... ale na druhej strane bikeman bol vždy seriózny čo si pamätám  

(sorry dog)
 (sorry dog)mexican napísal:Mne osobne na F11 už 18" obuté do runflatov pripadali byť dosť na hrane z hladiska komfortu.

)
 )  
  Takze suhlasim, ze z hladiska komfortu je to skok.. som zvedavy na porovnanie ked vyhodim RFT
  Takze suhlasim, ze z hladiska komfortu je to skok.. som zvedavy na porovnanie ked vyhodim RFT ...
 ...egres333 napísal:
mal som tu cest jazdit s pleckou na 17" chvilku, mechanik mi auto doniesol prezute na letne 18" a zistil som 2 veci
1) s 18" (v porovnani s 17" AEZmi) to auto vyzera uuplne inak (tazko sa mi bude prezuvat nazad)

2) s 18" som si po prvych metroch myslel, ze mi mechanik prepol rezim z Comfort na NormalTakze suhlasim, ze z hladiska komfortu je to skok.. som zvedavy na porovnanie ked vyhodim RFT