Piatok, 8. Mája 2015, 17:12
Zdravím vás, takže od zúfalstva som sa rozhodol poradiť tu na klube. Auto je swap z m43 na m50b25tu po nahodeni a zapojení všetkých vecí prišiel prvý štart a motor točil točil točil a až na nejaké 3 tocenie ktoré bolo dlhé naštartoval a takto sa to vlieklo po každé čo som išiel s autom niekam. Proste neskutočne dlhé štarty a raz si to povedalo že nenastartuje a vymlatil som baterku. Ok poďme pátrať, prvá vec - čidla, oboje, kľuka aj vačka. Prvá bola kľuka. Po nahodeni som išiel štartovať chytilo to na prvé tocenie ale dlhšie. Po opakovanom skúšaní znova to isté. V ten týždeň som kúpil aj čidlo vačky, po výmene zas taký scenár ako pri klukovke. Okej poďme ďalej, skontrolovať elektriku, tá je v pohode žiadne sekance ani slabé kontakty, nič, v poriadku. Ďalšia možnosť, rozvody, skontrolovane nejsu posunuté ani nič. Najprv som sa zľakol že sú skocene (podľa šípok na vyfukovej vačke a druhého ozubeneho kola na druhú vačku) no zevraj to tak má byť a ten rozdiel vzniká pri doštelovani vanosu. Vzadu na vačkach sú tie kocky na konci vaciek v rovnobeznej polohe čiže tým pádom sú rozvody OK. Keď sa mi podarilo naštartovať tak motor išiel bez problémov, proste ako by tomu nič nebolo. Čerpadlo ide pri startovani cítiť benzín od prechlastania a sviečky idú tiež, dokonca som ich aj menil.
Prosím poraďte lebo ja už som z toho zúfalý a naozaj si neviem rady.
Ďakujem :/
Naposledy upravil/-a
Fenistil v Streda, 10. Júna 2015, 20:44, upravené celkom 1 krát.