... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

bmwtt.sk

BranoMW
Autor témy
Kraj: Košický

F15 30d - da sa vypnut Automatická Start / Stop funkcia?

Štvrtok, 30. Apríla 2015, 09:38

Vie niekto poradit, da sa vypnut na trvalo, alebo nastavit po nastartovani defaultne off, Automatická Start/Stop funkcia, ktora je po nastartovani vzdy zapnuta? To vypinanie a startovanie motoru na krizovatkach dost lezie na nervy. Idealne by bolo keby bola defaultne OFF a zapinal by som si ju tym ON/OFF tlacitkom len ked chcem (ja skoro nikdy).

local
Auto: nonBMW
Kraj: Bratislavský

Re: F15 30d - da sa vypnut Automatická Start / Stop funkcia?

Štvrtok, 30. Apríla 2015, 22:14

BranoMW napísal:
Vie niekto poradit, da sa vypnut na trvalo, alebo nastavit po nastartovani defaultne off, Automatická Start/Stop funkcia, ktora je po nastartovani vzdy zapnuta? To vypinanie a startovanie motoru na krizovatkach dost lezie na nervy. Idealne by bolo keby bola defaultne OFF a zapinal by som si ju tym ON/OFF tlacitkom len ked chcem (ja skoro nikdy).

nejazdil som na F15 ale na F10 alebo F30 (UK/US/EU modely z pozicovni) a tam to fungovalo tak ze ASS zostalo nastavene ako bolo pred vypnutim motora, ked clovek mal nastaveny Sport alebo tusim aj Comfort mode, nie ECO mode. Skus si nechat sport mode a uvidis. inak samozrejme to vie BMW dealer odkodovat, je na to bulletin a trva to par hodin samozrejme.
ASS je na slovensku asi zbytocne ale ked clovek zazije slusne zapchy v megapolis, kde dlhsie stojis ako sa hybes, tak pochopi.

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Sobota, 2. Mája 2015, 20:00

viem odkodovat, asi 10min to trva ;), ak mas nainstalovany esys, napisem ti kde to mozes vypnut (body modul, hladaj MSA funkciu)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

BranoMW
Autor témy
Kraj: Košický

Streda, 6. Mája 2015, 18:33

uz mi to nakodovali v bmw, rychlo a lacno... teraz si pameta posledny stav pred vypnutim motora... presne podla buletinu SI B12 15 12 - vec vyriesena

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných