... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ONdr3j napísal:ako je mozne ze auto s roku 3/07 s 19500 km stoji len 8600 eur (pri 30sk/1euro je to 265 000) ? moze mi to niekto vysvetlit kde je pes zakopany?
bedo napísal:Caute,
chystam sa kupit buduci vikend moje prve bmw, rozhodol som sa pre e39 530d, r.v. 2001+, cena do 12.000, km cca 150-170k, tu je url co je cca vo vybere: http://tinyurl.com/5ukn8m (tie s 200.000 uz ee)
Prosim vas o cenne rady - forum mam ako tak precitane, ale mechanik teda nie som, kupovat to pojdem s kolegom/kamosom z nemecka.
Ok, takze moje otazky:
1. dojebabrane turbo - pisete,ze biely dym resp. piska. Hm, jazdil som z bmw len 118d tyzden, fakt si nespominam, ale ine auta s turbami bezne piskaju aj nove (astra, volvo c30, golf - vsetko nove z pozicovne) Vie mi niekto povedat, co to potom znamena, ze turbo piska?!?
2. vstreky - kupil som si obd2 kabel, mam carsoft 6.5 - predajca na ebay pisal daco,ze sa to da pouzit na testovanie vstrekov. Je teda pravda, ze ked pustim carsoft diagnostiku, vypise mi to warnig ak su vstreky v prdeli?
3. celkovo diagnostika - pozna niekto ten carsoft? Co to vsetko otestuje? Vie to napr. checknut tlaky v turbe? (a co ja viem kde este) a da to warning, ze je zle? alebo len napise cislo a ako nemechanikovi mi je to napipik...:))
4. diesel vs benzin - pozeram,ze nazory su rozne, pisete, ze nad 30k rocne sa diesel zacina oplacat...Nechapem preco ale rocne??? To ako ked najazdim 30k za 2 roky tak sa uz neoplaca? Ved poistka na 3l je rovnaka(myslim).
Diky vopred za cenne rady, dufam,ze o tyzden budem hrdy majitel baworaka :)
bedo napísal:mno mne to tiez raz nedalo (i ked ocividne je to oj*b), napisal som mejl na nieco podobne, bola to nejaka firma predavajuca len bmw a odpisali, ze ich hackli hackeri....hm. Neviem, no neveril by som tomu inzeratu ani kusok.