Caute

Taakze prestalo ma bavit robit sponzora servisakom preto som sa rozhodol kupit si zasa nejake starsie, relativne spolahlive benzinove auto. Kedze moje prve auto bol stary mercedes s ktorym som bol maximalne spokojny, rozhodol som sa popozerat po nejakom Ecku alebo CLKcku... hned som na inzercii nasiel krasne clk vzdialene 10 svetelnych rokov od mojho bydliska...zavolal som tam, predajca ho vychvalil do nebies. Vravim si neni o com, vezmem peniaze a idem pon...cakam na parkovisku a z dialky vidim ako sa ku mne blizi krasne CLK ( z dialky krasne bolo)..cim bolo blizsie tym moje nadsenie opadalo. Potom z auta vystupil smradlavy obezny cigan so zlatymi zubami a bolo jasne ze domov idem bez auta. Potom som este za dva tyzdne nabehal asi 123 856452km po slovensku no kazde jedno auto bola hajtra rozjebana.
Nakoniec som zufalo listoval bazosom a nasiel som auto ako stvorene pre mna :) ktore bolo vzdialene len 4km od mojho domu :) Bolo to bmw e46 323i.. Na obhliadku som isiel s predsudkami a myslel som si ze to bude zas nejaka buda. Ale ked som ho zbadal mal som hned jasno. Interier krasne zachovaly, exterier bez hrdze, motor krasny tichy chod. Auto kupene na slovensku po druhom majitelovi. Najazdene udajne 226tisic km comu aj celkom verim..ale to je jedno km aj tak nie su moc podstatne. Bal som sa ci mi bude 323i vykonovo stacit kedze predtym som mal 145kw /390nm, ale prijemne ma auticko prekvapilo. Na svoj vykon je celkom svizne a na bezne vozenie do lidla na rozky staci...a ked sa posnazi utecie aj octavke v tdicku
Este cosi napisem o vybave a celkovom stave auta
Taakze vybava asi taky stred: automacika klima, DSC, vsetky okna v eletrike( ale len 3 funkcne

) bezovy polokozeny interier, BC, a to je asi tak vsetko

.
-bude treba porobit prednu napravu. kedsi na klube som cital ze sa daju aj na povodne ramena nalisovat capy Meyle takze to skusim..potom este silenty na prednej naprave a tycky riadnia.
- treba spravit stahovacku zadneho praveho okna
- pri rozjazde a radeni cosi vzadu od diferaku buchne... neviem este co to je..naucil som sa tak rozbiehat a radit ze to nebucha
- este by som chcel troska zlepsit zvuk 6hrnceka...asi to spravim ciganskym tuningom a dam tlmic prec a navarim nerezovu ruru. Usetrim aspon 20kg
- vymenit olej filtre sviecky. vsetko uz mam nachystane doma len sa treba do toho pustit

no a tu su nejake fotky