... všetko o BMW ...
Andrej1985 napísal:Nazdar.....ja na mojich 19 kach som mal tusim ET v predu 13 a zadu tusim 17 a boli to kolesa z M6 ky cize myslim ze s tvojim ET by nemal bit problem....rozmer gum som mal rovnaky aky udavas ty...
ice.blade napísal:chlapci moji naucte sa pouzivat google, cez neho najdete takuto super stranku http://www.rimsntires.com/specspro.jsp
ice.blade napísal:nefunguje logika? jaaaj chlapi chlapi... keby sa to niekomu chcelo aj vyskusat naklikat hodnoty ze? do jedneho okienka das svoj sucastny disk, do druheho novy... v okienku dole vidis ako moc sa disk vychyli do strany zoberes blbe sproste pravitko dojdes k autu prilozis a hned vidis ako to bude
PeqpeK napísal:mali by sme tu zalozit poradnu pre lenivych uzivatelov :)
chalani ja neviem ktorou trasou dneska ist domov, po obchvate ci cez mesto? :)
Dávid38 napísal:Cawte hosi,mám bmw 535d rok vyroby 2005, chcel by som.si kupit kolesa r19, mam vyhliadnute R19 9,5j et 23 , ci by tam vosli alebo nie ? Rozmer pneumatik, mam v plane 245/35 a vzadu 275/35 take tam mam zapisane..tak coo ?? Ma stym niekto skusenost ? Alebo poradte ze co alebo jako by som to mal spravit ? Za odpovede vopred dakujem