... všetko o BMW ...
mb25 napísal:Ahojte. Potrebuje poradit. Prestalo fungovat olejove cerpadlo a roztrhol som retaz. Opravene. Ale zacalo piskat turbo a nemalo to vykon. Kupil som turbo, ale uz 170 kw . Vycistil som DPF filter. Ked nastartujem vsetko v pohode. Rozbehnem sa a vykon ako hladky trojliter. Toto sa stane na par krizovatkach. A zrazu od 2000 otacok brutalny vykon, ze musim korigovat volantom. Este aj na trojke prehrabava. Akonahle sa dostanem pod 2000 otacok a dam podlahu zase ziaden vykon. Musim zastavit na par krizovatkach a ca. na tretej sa to zase spamata a je to ako splasene. Diagnostika vyhaduzuje chybu DPF, ale tam uz nema co byt. Vsetko je vymenene, vycistene. Ziadnu inu chybu to uz neuvadza.
Nejaky napad?
Dik
mb25 napísal:Nakoniec to bolo chybny sninac teploty za katalyzatorom......
Jejtyno napísal:Sídlia blízko pri sebe ak maš motor po r.v 2007V predfl verzii je medzi nimi asi meter a pol vzdialenosť
PeqpeK napísal:to je pravda, ale v popise je pisany facelift
Jejtyno napísal:No moj problem vyriešeny, vymenil som lambda sondu ktoru som kupil z jazdenky za 8 eur s najazdom 130 tisic a auto ide ako šialene
K tomu som ešte zaslepil sanie ale nekupoval som žiadne zaslepky, vyrobil som si ich sam z toho čo tam bolo, odrezať preč tie klapky aj s tou komorkou dierku po semeringu a oske som zalial tekutym kovom, pekne do hladka to zbrusil potom, kupil O-kružky presne do dražky a voala, zaslepky su na svete...a stalo ma to 5 eur...
PeqpeK napísal:A svoj cas a usilie si cenis na kolko? :)