... všetko o BMW ...
airbone napísal:to bude najskor chyba obrazovky - este som nic podobne nevidel, takze by to nemal byt problem ccc modulu.
Najidealnejsie asi bude kupit pouzitu obrazovku, vymenit a mas pokoj.... Mozno nejaku mam nazvys. Vybera sa lahko, staci povolit hore 2x maly torx a potom z nej odpojit jeden klasicky steker a lvds kabel.
local napísal:
Taketo poruchy byvaju caste na LCD monitoroch, teoreticky ak to nie je chyba samotneho LCD modulu, tak moze byt este niekde uvolneny lvds kabel, odporucam skontrolovat ten, pripadne sa s nim pohrat - pokyvat nim aby sa nasiel zly kontakt, ak je to zlym kontaktom. Ak nie, tak skus dat LCD modul nejakemu elektronikovi na hranie, a zozen si druhy, ako airborne pise.
Barracuda napísal:ja som mal podobny problem.. po nastartovani mi sem tam obrazovka nabehla s pruhmi, nieco podobne ako mas ty.. neriesil som to, robilo mi to tak raz dva do mesiaca.. inokedy sla obrazovka v pohode.. no raz som surne potreboval vidiet udaje na displeji a urobilo mi to.. tak som prijebal po palubovke a nabehol.. ten lvds kabel ako spominate je ozaj pevne zapojeny.. no ja som ho vybral strekol kontoxom a zalozil na doraz a uz vyse roka nemam problem.. skus mozno budes mat stastie jak ja..
Peťkooo napísal:
dnes som aj ja pobuchal par krat po palubovke a cuduj sa svete po vsunuti kluca obrazovka bezi jak ma. Uvidime ako dlho to vydrzi... Este raz dakujem za vsetky tipy.
undy napísal:funguje to aj na silentblok motora?