... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

ferdy91
Autor témy
Auto: 318is m42,e61 530i
Kraj: Banskobystrický

Klepanie isa

Štvrtok, 9. Apríla 2015, 18:36

Zdravim potreboval by som mensiu help.
Neviem si rady s isom m42.Problem je taky.Nastartujem normalne motor vsetko okej ako ma byt necham ho 1 minutku na volnobehu pobezat par sekund trosicku pocut retaz ked stoji viac ako tyzden co si myslim ze je scasti ok ale to ma netrapi.S autom normalne idem zohreje sa takmer do polovice zatial vsetko ok ziaden klepot nic ani na volnobehu.Akonahle mu slapim poriadne na krk tak v rozmedzi od 2000ot az do 3200 cca ide s motora taky hnusny zvuk ako ked praska retaz ide to na 10000% s hlavy pekne to pocut ze to ide ako keby od 4 valca.Pritom auto ma normalny vykon neprehrieva sa netlakuje nic ziadna emulzia.Ked je teplota medzi modrym a stredom a trochu mu slapnem aj v tych otackach nic nepocut.Nahodou som zazrel ze kable na sviecky mi ako keby jemne prehadzovali iskru na blok ked uz je zohriaty po vacsom jazdeni ale teraz poobede som hladal a nikde nic.Neni to taky zvuk ako ked je KO ojnicke lozisko ale skor ako sijaci stroj nahodou cisto teoreticky to nemoze byt hydrostel? Ci by ten klepal aj za studena alebo tepla volnobehu nemal niekto podobny problem?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 12 neregistrovaných