... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:pepek, povedz novému majiteľovi aj mechanikovi, že keď chcú vedieť pravdu tak nech sa aspoň na číslo motora pozrú, a nie len na jednu súčiastku (ventildekel)
k33p napísal:podla mna PeqpeK po bratislavsky špekulantsky vymenil motor aj s kamošom v servise a teraz chcú ojebať chlapca tommy60 a vratit mu jeho starú haraburdu lebo zistili že ich kamoš kúpil realne haraburdu (a možno doložiť alebo kupiť niečo ine vyhliadnute čo vyskočilo teraz.)![]()
![]()
- to ako sranda
Ako teraz bez urážky a bez srandy - PeqpeK, ale skutočne, vy ste s tým autom mohli robiť za ten čas čokoľvek, aj prehodiť motor, aj možno chlapca chcete zapáliť, alebo možno tam už bol vymenený - predtým a zapálili bývaleho majitela, a on o tom ani netušil. čo na tom. kupcova sračka, mal to lepšie pozrieť alebo si zohnať lepšieho servisáka nie fušera čo pozná iba MPIčka.
taketo auto-zapalky jazdených áut nemajú obdoby
tommy60 - nič im nevracaj, kup si svoju vytúženú e61 a urob presne takúto kokotinu na terajšieho majitela a požaduj aspoň liter dva, svet je skrátka zlý a zkazený
tommy60 napísal:Takze verdikt po odhaleni novych skutocnosti
Motor je spravny 150kw majitel predomnou dal robit vstreky lenze prasklo veko ventilov. A kedze ho nezohnal s 150kw a nasiel 142kw ktory z hodou okolnosti pasuje tak ho tam dal a nechal tam napis fixkou napisany.
Novy majitel to dal skontrolovat tvrdi mi to iste takze vsetko je v poriadku
PS: kto mu povedal ze motor tam je narychlo nahodeny a zle pozapajany? nechapem
To mi vcera tvrdil v telefone
tommy60 napísal:Takze verdikt po odhaleni novych skutocnosti
Motor je spravny 150kw majitel predomnou dal robit vstreky lenze prasklo veko ventilov. A kedze ho nezohnal s 150kw a nasiel 142kw ktory z hodou okolnosti pasuje tak ho tam dal a nechal tam napis fixkou napisany.
Novy majitel to dal skontrolovat tvrdi mi to iste takze vsetko je v poriadku
PS: kto mu povedal ze motor tam je narychlo nahodeny a zle pozapajany? nechapem
To mi vcera tvrdil v telefone