... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Nando
Autor témy

Zabezpecenie na E36 Compact

Streda, 25. Júna 2008, 14:53

Zdravim, rad by som si niecim zabezpecil auto, ale po tom co som videl ako lahko a rychlo idu niektore systemy prekonat, sa neviem rozhodnut.

Samozrejme, ze som uvazoval o Zederi, bohuzial ale nemam nastavitelny volant, co mi je zahadou pretoze to vozidlo je v plnej vybave :-/ A bez toho to podla ich slov nejde namontovat.
Ma niekto skusenosti napriklad so systemami Construct ?
Diky.

Užívateľov profilový obrázok
Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Streda, 25. Júna 2008, 14:58

Najlepsie spravis, ak si spravis vlastny system. Pretoze ako prekonat komercny produkt najdes na internete. A ked mas vlastny system, zlodej sadne, zhodnoti, ze to nepozna a nebude sa v aute zdrziavat, aby ho niekto videl. Ale zasa ak ti niekto chce auto ukradnut, tak ho ukradne. Kamos mal oktaviu a ukradli mu ju tak, ze prisla "odtahovka" a nalozila auto. Smola, ze nikto si nevsimol znacku :D

lajooriginal

Štvrtok, 26. Júna 2008, 18:37

odkial si?nejak by som ti to zabezpecil...

version2

Nedeľa, 29. Júna 2008, 01:20

najlepsie mat tajny vypinac. rozpojit kabel co ide na benzinove/naftove cerpadlo. a bude namiesto toho trubit.
BMW 318 ti compact 140 hp

Užívateľov profilový obrázok
Tybee
Auto: BMW E46 touring 2.0d
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 29. Júna 2008, 08:32

Ja som namontoval tajny vypinac tak ze,ked nahodov niekto by mal zaujem o moje auto,akonahle mu podari zapnut zapalovanie hned mi zacne trubit...Samozrejme mam aj alarm.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných