Pondelok, 23. Marca 2015, 19:36
diezel som tiež zvažoval. Doteraz som mal diezel a bol som max spokojný ale to som jazdil dlhe trasy takže mal využitie. Ale akonahle sa mi zmenili pomery a jazdim len meste tak moj DPF začal robiť zlbou. Auto som predal a teraz uvazujem nad niecim mensim , lacnejsim a benzinovým. Reálne zvažujem aj toto :
http://bmw-rad-3-touring.autobazar.eu/320-d-163k-(e91)-id7124990.html ale zatiaľ som predajcu nekontaktoval len sa mi to auto pozdava.
Čo sa týka lepsieho motora tak mam rad lepsie zvezenie ale nakolko teraz auto potrebujem len po meste a okoli tak tych 90kw je v meste az az. Ide mi hlavne o co nejmenej nakladne auto a lacnejsi servis co benznive urcite je.
Skúsenosti s E87 nemam ani som v tom v zivote nesedel ale paci sa mi tak preto uvazujem nad touto. Auto chcem kupit na firmu a dopisat DPH takze som dost osekany co sa vyberu týka. Rélane ma táto e87 výjde cca 5600€ + dovoz atď. takže sa zmestím do 6500€ čo je viac než fajn.
/// V zákrutách už plyn neuberám /// to neplatí ak: je mokro,štrk,sneh, ľad,predpoklad stretu so zverov,ďalši predpoklad že nečíhajú zelený,nie je uprostred vozovky kráter, atď. ...už len nájsť takú zákrutu
1. E87 120d
2. Mazda 6 GH 2.0 MZR-CD (ex)