... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Johny69TN
Autor témy
Auto: BMW 3 320d
Kraj: Trenčiansky

Presmykovanie kolies kontrolka

Nedeľa, 22. Marca 2015, 20:43

Zdravim, takyto problem sa mi vyskytol - pri jazde na rovnom a suchom terene mi zasvieti a blika chvilku kontrolka presmykovania kolies a autom trosku trha, teda straca vykon. Prvy krat som to spozoroval asi pred 2 tyzdnami na ceste do Kosic kedy toto robilo na dialnici, neskor mi zasvietila kontrolka defektu a na prvej pumpe som zisitl ze koleso je makksie, tak som to dofukal a cez palubny nahral ten tlak. Lenze problem ostal, uz som aj prezul na letne a kontrolka pravidelne zasvieti na ktorejkolvek zaradenej rychlosti - neda sa mi nejak odsledovat kedy presne to robi, ci pri urcitych otackach, proste raz to spravi, raz nie - a auto sa chova jak na snehu alebo lade. Ked stlacim DTC, a je aktivne, tak to prestane a auto jazdi normalne. Diagnostika bola robena a neukazalo ziadnu zavadu. Nestretol sa niekto s niecim podobnym, som laik, aby som aspon vedel coho sa chytit. Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
lionlion
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

Re: Presmykovanie kolies kontrolka

Nedeľa, 22. Marca 2015, 22:30

Treba ist na diag a dat live hodnoty s ABS snimacov kolies a previezt sa, niektory je zly a rychlost neukazuje ustalene ale lieta hore-dole. Tym padom si auto mysli ze to dane koleso je v smyku/presmykuje. Chybu to neukaze, lebo teoreticky snimac funguje, ale zle.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných