Aby som vas ušetril zbytočného paliva:
Exterier - bola tma, tak som moc nevidel, ale z vonka ešte v pohode, samozrejme oba blatníky, a zadné lemy a zadné dvere kvitnú hrdzou.
Interiér - v pohode, ten je zachovalý.
Najhoršie je na tom technický stav.
- auto nejde do výkonu, je lenivé, má tam 5 ročný športový vzduchový filter, ktorý samozrejme saje teplý vzduch od motora, motor komplet od oleja, dymí sa z neho až do interiéru

- prevodovka radí kvalty pekne, ale rozbieha sa čudne, je tam nejaký problém bud s prevodovkou alebo uloženám kardanu alebo niečo, lebo pri rozbiehaní, trasie celým autom, majitel tvrdí, že su krivé kolesá, čo je samozrejme hovadina, keďže kolesá trasú inak ako toto. :)
Celkovo majitel, nič nevie, nieje to určite milovník BMW, lebo by onho bolo inak strané.
Chce to auto veľa lásky, a mne je hodné tak na 3500-4000€, lebo fakt je zanedbané, hlavne, čo sa týka servisu.
A keď je zanedbaný servis, tak to značí budúce problémy, tak som radšej dal ruky od toho preč.
A ešte LPG - prins, zapísaný v TP, inak smrdí celé auto od toho, hadice určite staré a prepúštaju plyn, lebo okolo auta smrad, vnutri smrad, bohvie kto to tu na SVK servisuje, ten plyn nebol servisovaný odkedy ho majitel má, čiže hrôza.
Moj celkový dojem, ako som už povedal, chce to veľa lásky, pre mna hodné 3500e to auto a možno nakoniec bude s tým viac starostí ako radostí.
ZAMNA NIE