Dve otazky: 1. Mam zadne sklapacie sedacky, mozem ich vymenit za nesklopne? 2. Bude mi pasovat zapojenie prednych elektrickych predfejs sedaciek do fejslift modelu?
Vdaka
Naposledy upravil/-a Patricius v Pondelok, 20. Apríla 2015, 18:54, upravené celkom 1 krát.
1. v podstate mozes, niekto to na klube tu tak dokonca ma, ale on sam pisal ze tym sedackam chyba potom vyztuha a prehybaju sa, cize da sa to, ale neodporuca sa
2. bez upravy nebude, konektory sa menili, elektricky kompatibilne su
kamarát menil, mal v e39 nesklápacie a zohnal kožený interiér so sklápacou zadnou sedačkou, a vzadu to nesedelo poriadne, a to bude podobne asi aj naopak, keď dávaš nesklopné miesto sklopných
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
hej to som pisal ja. V aute boli sklopne, majitel predomnou dal pevne (nesklopne) a dost na figu sa tam sedi lebo sa prehybaju a k tomu ked sedia 5ti v aute tak ten v zadu v strede ti vytlaci laktovu opierku do kufra kedze nemas zadnu stenu za sedadlami. ja si teraz bud tie nesklopne budem musiet vystuzit alebo zhanat sklopne (skopne su zpevnovane nesklupne su len koza pena a drotiky cize sa to dost poddava) dalsia vec je ze to nesedi presne a ked otvoris dvere a pozries sa na operadlovu cast tak vidis ako nedolieha... Moj nazor - neodporucam menit sklopne za nesklopne aj ked sa to technicky da bez problemu Tolko odomna
to je škoda, v Zlíne má chlapčisko na predaj kompletku čierne . Predné sú komfortky, je to aj s tapacírmi. Ak by niekto teda chcel, aj keď cena...no ale stav je OK: čierna kožka v sedane
najdrahšie na celej sade sú predné komforty, zober to a zadnú lavicu takú akú potrebuješ zoženieš za drobné
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
to zvislé prešívanie na tej koži vyzerá parádne, to nemali len M5ky?