... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
GOOSE
Autor témy
Auto: BMW E34 525i
Kraj: Bratislavský

Piatok, 20. Júna 2008, 08:41

No ja som bol aj na juhu FR a zil som na juhu Spanielska a kym tam nebolo euro bolo tam lacnejsie ako u nas a potraviny jedna lahoda za druhou.

Nekupujem zlavnene vyrobky ani tesko vyrobky. Niesom upratovačka alebo take daco.

Ale zelenajuce pokazene mäso nema co hladat v obchode. Stanok s rybami vacsinov smrdi - pretoze su to ryby.

Za ake ceny? Lenze aspon si mozu vybrať. A v porovnani s ich platmi je to rovnaka cena ako u nas. K nim sa totiz dovazaju potraviny z inych statov ako ku nam.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

spec
Auto: E39 540i 6speed
Kraj: Žilinský

Piatok, 20. Júna 2008, 10:08

Toto nema co robit v obchode pre ludi.Taketo maso by som nedal ani svojmu psovi sak to musi smrdiet ja svina

funferreihe

Pondelok, 23. Júna 2008, 21:55

dikec za dokaz, ze v tescu su len shity. hahaha jeden velky shit tam aj robi, moja byvala svokra!!!! :-DDDD
e39 525tds 175ps 360Nm- na predaj.
chcem 530d
najkrajsia vec na 4och kolesach je aj tak kocar s tvojim deckom.

lupo
Kraj: Žilinský

Utorok, 24. Júna 2008, 20:41

v SR je dost problem kupit kvalitne potraviny, preto vzdy ked je ta moznost kupujem v AT. ani "mimoretazove" obchody uz nie su co byvali, 95% z nich kupuje veci z metra. metro je inak hadam jediny obchod v SR, ktory ma naozaj cerstve maso a zeleninu, problem su jedine velke balenia...
ale aj AT je ubohost oproti raley's v USA ;-) kto skusil, vie o com tocim.
955 CT-S

funferreihe

Utorok, 24. Júna 2008, 22:35

lupo napísal:
v SR je dost problem kupit kvalitne potraviny, preto vzdy ked je ta moznost kupujem v AT. ani "mimoretazove" obchody uz nie su co byvali, 95% z nich kupuje veci z metra. metro je inak hadam jediny obchod v SR, ktory ma naozaj cerstve maso a zeleninu, problem su jedine velke balenia...
ale aj AT je ubohost oproti raley's v USA ;-) kto skusil, vie o com tocim.

par rokov dozadu som robil na dispatchi v nemecku v hydinarni.ked som dosiel do vyroby bolo na grc.
tie sliepky krmia masovokostnou muckou, hovnami, steroidmi, a antibiotikami nechz toho nechcipnu.
raz nam ako kuriozitku doniesli do kantiny 4 nohe kura ako z cernobylu.
o tych svyrastkami na nohach a kridlach sa ani nehovorilo.

inak tie vselijake gordonbleu ci chicken nuggets je ten najvacsi humus, do toho idu uz zlte a zelene prsia nalozene par dni v paci nech nesmrdia.odvtedy to v obchode nekupim.

prisambohu ani nevieme co jeme.najlepsie je mat babku dakde na dedine...

chcem 530d

Whit

Streda, 25. Júna 2008, 17:39

ja som aj v masiarstve minule kupila nie moc pekne kuracie prsia (o voni ani nebudem hovorit)
goose ma pravdu, v zahranici je ovela lepsi tovar (nie len potraviny)
a pravdu povediac, radsej zaplatim aj viac penazi za dobre maso, ako polovicu za stare

funferreihe

Streda, 25. Júna 2008, 17:44

Whit napísal:
ja som aj v masiarstve minule kupila nie moc pekne kuracie prsia (o voni ani nebudem hovorit)
goose ma pravdu, v zahranici je ovela lepsi tovar (nie len potraviny)
a pravdu povediac, radsej zaplatim aj viac penazi za dobre maso, ako polovicu za stare

raz som sa v tescu ulakomil na mlete maso.nikdy viac.este v mraznicke strasi jedno balenie.dam ho asi psovi,je to fakt humus..
to z hypernovy este ako tak ujde.

chcem 530d

Whit

Štvrtok, 26. Júna 2008, 14:38

no, idem do masiarstva kupit psikovi nasmu zlatemu 2 bravcove srdcia, som zvedava, co si na mna pripravia dnes :)
dufam ze nesklamu
este v tych horucavach :(
nemam ziadne BMW, ale verim, ze coskoro budem aj ja mat:) uz sa to myslim pomaly blizi :)

funferreihe

Štvrtok, 17. Júla 2008, 14:42

vcera som v tescu kupil konzervu sprotia pasta. kedysi boli dobre....

humus nad humusy......

chcem 530d

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 17. Júla 2008, 17:15

neviem, nasi kupuju meso v polsku, mozu sa schovat tie retazce jak cenou tak kvalitou nad tamtym
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Alien93

Štvrtok, 17. Júla 2008, 22:56

fuj ani hypernova neni svata... minule sme tam kupili cely melon... a ako bol cely tak bol aj zhnity... ale bohuzial mi bezuhonny ludia s tym nic neurobime... keby sme ich zazalovali tak nas rozdupu na cely zivot :roll:
aj v zahranici nie su potraviny uplne OK... bol som v Londyne minule prazdniny a raz som cekol jeden shop a tem titulok, ze Most lower price in the town!! Take daco tam stalo. Tak som vosiel ako by urobil kazdy, normalne som sa spytal How much cost this melone? Only 50p. Tak som ho kupil a ked som ho zacal krajat u stryka tak bol komplet zhnity hnusny az zlty blee #-o ale co som mohol cakat za tie money ze? :lol: Poucenie: Nikdy nechodte do obchodov s putacmy typu vyssie uvedeneho :wink:
WAREZ NIE JE ZLOCIN!! :D
BMW 318D E46 2003 125HP + bude powerbox
Je tatove :P pisem sem preto, aby som mal viac skusenosti zo svojim :P

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 225 neregistrovaných