... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
benito555 napísal:no ja mam 04 november 530d 160kw, ale tak co som cital na klube tak moj model je dost problemovi , mechanika mam lacneho a dobreho ako vsetko mi opravil dobre a ma aj orig diagnostiku a aj sa jej rozumie . no teraz mam auto v servise a kazal som kamosovi nech skontroluje vsetko , ci mam predat alebo nechat a modlit sa ze sa nic neposerie , ako 2 roky bolo v poriadku a za posledny rok asi liter uz som don vrazil.
Gti.s napísal:Ahoj ja mam 330d rok 06 e91 a jsem sni nad miru spokojen uz mam najeto 260tis km a bez investic krom udrzby.je to silne a velmi rychle a to nemam chip.ale zalezi naco trefis.do auta nevidis muzes koupit a u jed 100tis km a nic se neposere a nebo pak muzes snim u jed 10km a vyserese.kdyz kupovat mit automechanika u sebe a diag a vše projit.kdyz to vezmeš uz to neni nejmladsi.
benito555 napísal:Tak najazdil som za 2 a pol roka asi 21000 to nie je vela ako viem co je tam dobre , najle co ma nasralo ked som ho kupil uz som mal s casti vytopeny kufor a tento rok mi odisla riadiacka ktora ovlada kufor a aj kompresor podvozku to som menil ale nie za nove to by ma vyslo ovela viac a dal som z repasovat autoradio s navi do nem firmi a to ma vyslo dost asi 2x tolko co pouzivane. ako som spokojny , no len sa obavam ci nepride to naj ze este dam velky balik do auta , nema zmysel mat auto skoro kazdy mesiac v servise a vzdy nieco ine
ako stale uvazujem , ci predam mam kupcu ktory ho berie za velmi dobru cenu ako s mojho hladiska.