... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

MihaiL3
Autor témy
Auto: BMW 528iA
Kraj: Prešovský

Re: par otazok

Piatok, 6. Marca 2015, 10:40

No ale keby to bola neaka uzitocna vec tak radsej by som to chcel rozchodit , neviem co to je ale mozno sa to zijde .

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Piatok, 6. Marca 2015, 10:50

1. 3. + ta neznama krabicka - to vyzera byt ako dorabany alarm. rozhodne to nieje original bmw, takze to v klude mozes povytrhat..
pripadne to je handsfree sada. pozri ci je tam mikrofon alebo snimac pohybu.

2. ba PDC potrebujes toto >
Obrázok

4. tvoje depo svetla sa nedodavaju s motorcekmi vysky, preto ti to asi nejde. namiesto motorcekov je tam len zavytova tyc so zaslepkou, s ktorou ked tocis, tak tym nadstavujes vysku. tym si nadstavis na hrubo vysku, a potom zhora mas na boku a v strede 2x imbus 6tku s ktorym jemne doladis smer a vysku.

Obrázok

5. co sa tyka angel eyes, tak tie si kup CCFL alebo LED , daju sa vymenit.. tamtie ziarovkove su onicom.

+

ako demotnovat svetla > http://www.google.de/imgres?imgurl=http ... CCEQrQMwAA

6. na ABS jedine diagnostiku. ak mas aj ASC, tak problemy pri akceleracii by si videl pri blikajucej kontrolke - to ma najcastejsie na svedomi zle rozmery pneu na napravach.
indikovany problem s ABS vyzera na nejake cidlo.

par zahad:
rozdvojka "Y" na hadicke - nema tam co robit, zrejme tam je druha kapota a namiesto odpojenia hadicky ju niekto precvakol a dal tam namiesto spojky rozdvojku "Y" .. ak ten volny vyvod zaslepis, nic sa nedeje.

neznama koncovka - vyzera to ako koncovka pre hmlovku .. ak mas hmlovku, tak pozri ci je zapojena
na fotke este vidim snimac teploty. zrejme ti chyba naduch na brzdy - tam ten snimac patri. mozno je to aj konektor do toho snimaca teploty.. treba pozriet.

fotka pre potesenie oka > daj prec tie ///M znaky a loga, naprav SPZ a hlavne tam daj normalne pekne original zadne svetla a umy to .. a bude to lepsie .. jo a zaslepku na tazne oko este

MihaiL3
Autor témy
Auto: BMW 528iA

Piatok, 6. Marca 2015, 12:13

Dakujem , tak
1.3. Dobre asi to len odcvaknem lebo neviem kadial idu tie kable a nechcem znicit strop,

2. Kde by som mal hladar tu krabicku zrejme RJ kde by mala byt skrita skusim ju najst a zistit co je v cajku.

4. Dobre skusim sa neako pohrat z imbusmy lebo dialkove svietia dobre akurat tie stretavacie do zeme .

5. Ano viem ze su o nicom ale teraz nechcem riesit nove AE tak aspon do casu by mi stacilo vymenit ziarovky abo to svietilo lebo teraz to vyzera este viac na hovno

6. Mam aj ASC ale neblika mi nic prave ze to svieti vkuse ako keby bolo vypnute . Skusim dat na PC.

Dalej:
ak mas na mysli tu rozdvoju na hadicke od odstrekovacou tak taje zaslepena ale mne islo skvor o tu nadrzku ci mi tam nechyba lebo v manualy je tam neaka

Tak v tej koncovke su take dva diery a na hmlovku sa to neda zapojit a este vysie je tiez taka koncovka s tromi diermi a tiez v nej nic neni

no rozmyslal som ze dam dole to cierno chromove M a tamto by som asi nechal tak lebo je to haluzne v tom ze to prvy krat vidim a niektory ludia sa ma pytaju ze co to je za znacku dokonca uz som pocul aj take ze je to mazda alebo mercedes :D
A uaslepka tam je ale je ciernej farby .

A diki za reakciu.

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Piatok, 6. Marca 2015, 18:11

2. malo by to byt na tej strane, odkial idu kable.. zhodit tapacir a pohladat..
4. na tomto type svetiel sa neda nastelovat zvlast dialkove a zvlast stretavacie. . ak to svieti do zeme, tak to najskor nadstav na hrubo, az potom to doladuj imbusmi
6. jedine diagnostiak

nadrzka na vodu do ostrekovacov >
Obrázok

koncovka s dvomi kablami je potom na tepelny senzor ktory je aj na fotke, vyzera ze je to len prekablovane.. skus to zapojit.
koncovka s tromi kablami bude aj na druhej strane, je to konektor na motorceky svetiel - tie ti chybaju

ja by som to dal cele dole :) aj zadne svetla dal origo .. prednym by si sa tiez mohol povenovat..
na zaslepku nalep aspon duct tape, nech tak nekrici :lol:

jo a zamalo :mrgreen:

fafa111
Auto: E36 320i coupe

Sobota, 7. Marca 2015, 09:38

To co ukazujes na zadnych sedadlach je antena k telefonu, to bolo povodne nalepene na okne a z vonku bola nalepena antenka. Ale origo je priehladna lepiaca hmota, nie biele lepidlo.
Ten kabel v kufri na pravej strane je antena k RJ telefonu, ktora je normalne v kufri a origo je RJ na lavej strane pod tapacirom. Mal by si tam mat este velky konektor, asi 5x2cm a maly cca 3x2cm. Ale to je na kabelazi od sluchadla, takze asi niekto demontoval telefon z tvojho auta, alebo alebo....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní