... všetko o BMW ...
KapytanOcyvyd napísal:Clovece, ty sa rad nechavas tyrat zivotom?
Prve: nema idrive, s vykricnikom mas v inzerate ze bolo cely cas servisovane v BMW!!!! Potom sa nedivim kilometrom. Zrejme aj tych 60kkm je na korbe odtahovky.
Druhe: nema idrive, ma derave sedacky majitel sa priznava, ze musi dofukovat. Fotene cez Billa Heute igelitku bleskom a vymazane ecv. Uz len to vzbudzuje doveru. Pridaj par litrov a kup ten nabuchany kombik 335i tutoka z inzercie
#iksdraaajfrulezzz #ibaidrivejefullka #jezistiodpustil #chodopici...ehm #chodfpokojy
Hugino napísal:Len prachsprosto sávydýž.....takú fúúúll víbavu si jakživ nevydel
eld napísal:hlada auto do 15t (asi uz dovezene prihlasene vybavene) a ty mu tu das auta nad 15 v nemecku
KapytanOcyvyd napísal:
pocuj ...neznas mapu, neries.
V zadani nie je suma, ani miesto bydliska. Do not assume...work based on known facts.
Hlada peknu 325i s manualom. Nasiel som mu.
A auto si asi nikdy nekupoval. Ja som ziadne nekupil za advertised cenu. Radsej zaplatim 16K za facelift urdzovany z dojclandu ako oyeb foteny cez billa heute tuto od nejakeho "uprimneho nemam co zahmievat" kokotika z bernolakova. Je vo svajci, cize ficodan je mimo obliga
sputn1cek napísal:ta druha, šeda.. pamätam si, že ju dlho predaval nejaky Mercedes predajca, potom zmizla z inzeratu a o par mesiacov sa už predavala znova (cena u toho Mercedesu si pamätam bola 15k alebo 16k). Na Facebooku pisal nejaky chalan, že ju aj pozeral a že to bola pekna vražda
sputn1cek napísal:ta druha, šeda.. pamätam si, že ju dlho predaval nejaky Mercedes predajca, potom zmizla z inzeratu a o par mesiacov sa už predavala znova (cena u toho Mercedesu si pamätam bola 15k alebo 16k). Na Facebooku pisal nejaky chalan, že ju aj pozeral a že to bola pekna vražda