... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Re: dialkove ovládanie

Utorok, 17. Februára 2015, 14:41

chalani nemozem sparovat dialkove :roll: vzdy mi to slo aj tri krat za sebou a zrazu mi to prestalo ist...daco som skusal a rozparoval som si skluc a uz mi nejde sparovat...sadnem do auta, zatvorim dvere, klucik dam do polohy 1(skusal som aj 2), vytiahnem, stlacim zamykanie a drzim a tri krat stlacim zamknutie a pustim vsetko...auto by sa malo zamknut a a odomknut ale nespravi nic, predtym mi to vzdycky slo ale zrazu mi to nejde....pozeral som poistky na spatne zrkadlo kde je umiestneny primac ale vsetko je OK...signal lock a unlock do jednotky centralu nedojdu lebo mi ani nebliknu smerovky(tie mam napojdene cez rele medzi primacom a jednotkou centralu)... nema primac nejake obmedznie co sa tyka poctu klucov? diagnostika neukazala ziadnu chybu(pozeral som len narychlo cez INPU lebo nebolo moc casu)...
nejake napady a navrhy? :)
E36 compact 316i           (||||)(||||)

johnyfly1

Streda, 18. Februára 2015, 12:38

na co som prisiel:
vcera som odpojil zrkadlo a nechal ho odpojene asi 3hodiny...pripojil som ho na zdroj a na osciloskop a cuduj sa svete klucik som sparoval na prvy krat...dokonca aj viac krat za sebou...tak som skumal preco sa mi to stalo a zistil som ze pokial poslem do zrkadla(primaca) lock signal cize auto zamknem tak nepovoli parovanie...hned ako poslem unlock potom to uz ide...tak som spravil to co som spravil predtym ako mi to prestalo ist, dal som lock a mimo dosahu primaca som kluc rozparoval(drzim ulock a stlacim 3krat lock)...no a nastal problem ze zasa nemozem sparovat ziadny kluc :roll: myslel som ze zrkadlo odpojim na 3hodinky ako predtym ze sa to chyti ale nechal som ho odpojene celu noc a nic :( takze som to opravil a vzapati zasa pokazil a neviem ako dalej...napady? :mrgreen:

johnyfly1

Štvrtok, 19. Februára 2015, 16:41

vyriesene, v zrkadle bola aktivovana ochrana pre inicializaciu klucov(asi som ju nejakym sposobom zapol)...prvy krat som to skusal cez inpu napisalo ze ju sice deaktivoval no stale tam bola preto som bol na pochybach no cez dis to slo bez problemov :thumbup:

Oldman
Auto: E46 325 TI, E46 320i

Piatok, 6. Marca 2015, 18:29

johnyfly1 napísal:
vyriesene, v zrkadle bola aktivovana ochrana pre inicializaciu klucov(asi som ju nejakym sposobom zapol)...prvy krat som to skusal cez inpu napisalo ze ju sice deaktivoval no stale tam bola preto som bol na pochybach no cez dis to slo bez problemov :thumbup:
johny,toto ma pobavilo :D riešil si cudzí problém,pomohol si,potom si si vyrobil svoj problém a sám sebe poradil,super :thumbup:
compakt E46 325 TI Individual ,e46 320 touring

johnyfly1

Piatok, 6. Marca 2015, 18:35

super ze som pobavil :mrgreen: tak som chcel vyskusat ako som to dokazal a pokazil som to znova no :mrgreen: ale tak som mudrejsi a uz ma to nezaskoci :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných