Dvojliter samozrejme stačí no trojliter vyčarí širší úsmev Niečo som našiel čo by vyhovovalo mojim predstavám ale v E90. http://bmw-rad-3-touring.autobazar.eu/318-d-122k-id6483759.html Ak nieje búraný a je v poriadku tak by som do toho šiel, sympatický. Neviete náhodou niečo o ňom ?
Akurát som bol pozrieť 320D a/t Vyskúšal som ho síce iba pár KM po meste ale automat šiel pekne hladko bez akéhokoľvek trhnutia alebo buchnutia. Všetko sa zdá byť ok, motor ide hladko, automat tiež a podvozok bol ticho.
Neviete náhodou o niekom skúsenom z BB/ZV kto by sa mi na to pozrel odborným očkom ? Ideál niekto so zdvihákom a diagnostikou kto pozná E46. Samozrejme nie zadarmo
V pondelok idem asi na východ pozrieť dve 330d a tú e90 318d. Viete niekom z okolia HE s diagnostikou kto by mi s obhliadkou týchto troch tátošov pomohol ?
Mne sa tá cena zdá byť vysoká na tú motorizáciu/km ale ak mi to pozrie odborník a skonštatuje, že je to fakt top stav bez nutných investícií tak ok. Za 6500 € sa predáva napr e60 530d A6 bez mpacketu v tmavej koži, zvyšok ako 320d + panoráma. Ale zas servis e60 je cenovo niekde inde ako na e46