... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: 330ci

Sobota, 28. Februára 2015, 18:58

Ja ? :lol: :lol: :lol: ubohy chlapce ty si este plaval vies kde, ked som sa ja vozil na autach... #-o

cptObvious

Sobota, 28. Februára 2015, 19:04

PetoK napísal:
Ja ? :lol: :lol: :lol: ubohy chlapce ty si este plaval vies kde, ked som sa ja vozil na autach... #-o

Jasne...dalsi majstet sade bol secko vydel pycjak.

Milujem takychto samozvanych vestcov, akurat realita trosku facka PetrikK, ze?
Na zaklade tvojho komentu sa pytam: ako Ti je na dochodku? :mrgreen:

Užívateľov profilový obrázok
nadro
Auto: BMW E46 320 touring

Sobota, 28. Februára 2015, 19:13

Roman nebuď podráždený ja nie som žiaden čurák. Vyjadruj sa normálne a nie ako nejaký fracek.
Normálne som sa opýtal tak mi normálne odpovedaj prosím. Mne neprešlo 30ks 46-tiek rukami ako Tebe, tak ukľudni hormóny.
Zasa sa mi nechce vyhľadávať vo VIN dekóderi čo všetko má a nemá to auto. To je všetko čo som chcel.
Kľudne sa môžete hádať a naťahovať ďalej :-).
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Sobota, 28. Februára 2015, 19:13

PetoK napísal:

ty ho poznas, alebo vies kolko ma rokov ked si to dovolis takto tvrdit?
Na taketo auta tu vkuse rozpravas, ake su to stare haraburdy a vraky a zrazu predava tvoj znamy, tak je to pomaly zberatelsky kus. Vyjadrujes sa tu o ludoch aki su to hlupaci, nik sa do nicoho nevyzna, OK, si vzdelany clovek, si v niektorych veciach fakt odbornik co respektujem, ale mam pocit, ze si myslis, ze si asi jediny na svete.
imho vyjadrujes sa tu povysenecky jak asi nikto, ak sa takto bavis s ludmi aj osobne tak s panom bohom..... :wink:
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

PetoK

Sobota, 28. Februára 2015, 19:26

Netaraj, ja sa tu nepovysujem, len pisem realitu... bez urazky, kopu ludi sa tu hra na borcov,a pritom v praxi su strateni, sami si nevedia urobit nic... cest vynimkam... a ked potom pridu, to je na dlhe rozpravanie,co musim niekedy riesit... a kde tvrdim ze to je zberatelsky kus? Napisal som ze je to slusne auto, a co je na tom? KM radsej neries, vies kolko stocenych aut som tu uz mal ? Radsej to majitelom ani nevravim... A k veku, ktory normalny, inteligentny, vzdelany clovek sa vyjadruje ako cpt ? Ved to je slovnik teenagerov z pokecu... ja respektujem a vazim si ludi ktori su dobri v tom co robia, ale bohuzial uz vecsina tu radsej ani nepise.. a toto je kruta pravda... :thumbup:
Naposledy upravil/-a PetoK v Sobota, 28. Februára 2015, 19:31, upravené celkom 1 krát.

fox1k
Auto: BMW

Sobota, 28. Februára 2015, 19:30

pár foto čo som našiel narýchlo, keď sa auto celé prerobilo/prerábalo
jj máte pravdu, 3x bolo otočené okolo stĺpa, 2x vbehlo pod kamión a 7x nedobrzdilo na prechode do chodca :wink: :roll:
Prílohy
5_330.jpg
4_330.jpg
3_330.jpg
2_330.jpg
1_330.jpg

ROMMY
Auto: Bmw 330ci

Sobota, 28. Februára 2015, 19:35

cptObvious napísal:
Tieto reci si strc za klobuk. Kurva ked uz podla fotky ani nesedi predok, nechcem vediet ako to vyzera nazivo.

Celkovo hodne doprasena e46 ktora zaujme akurat tak pred dedinskou diskotekou.
Volant ojebany tak na 5x kilometre ako ukazujes v inzerate a ani tento uz nie je povodny. Ako vyzeral original pred vymenou? Sedacky detto nie su original.

PetkoK, ty z toho auta tecjes ako keby si v nom prisiel o panenstvo :mrgreen:

Tak ty si fakt ubohy curacik, sedacky su original a ak si si nevsimol v inzerat som pisal ze interier komplet precaluneny v alkantare. Netrep tu kokotiny ze predok nepasuje. Na tom aute pasuje vsetko ako ma. A zladene je myslim dost v kusne. Rad by som videl tvoje auticko. Zeby 318i ? :-D

sineDko
Kraj: Zahraničie

Sobota, 28. Februára 2015, 19:37

kompakt :mrgreen:

cptObvious

Sobota, 28. Februára 2015, 19:37

PetoK napísal:
... ja respektujem a vazim si ludi ktori su dobri v tom co robia, ale bohuzial uz vecsina tu radsej ani nepise.. a toto je kruta pravda... :thumbup:

Nastastie tu mame teba. Jediny, kto tu ako tak drzi zazity standard. :mrgreen:

cptObvious

Sobota, 28. Februára 2015, 19:43

ROMMY napísal:

Netrep tu kokotiny ze predok nepasuje. Na tom aute pasuje vsetko ako ma. A zladene je myslim dost v kusne. Rad by som videl tvoje auticko. Zeby 318i ? :-D

Hodim ti do SZ cislo na mojho ocneho lekara. Doma montovane asi pri svieckach a zo zaviazanou pravou rukou?
Moje auto ti radsej neukazem. Nahodou by si vytjekol a kto by to cistil?
Ale viem co by si spravil. Vyjebal by si na to Primalex Polar white, vytiahol falcovackou lemy, m zrkadla namiesto serie a nejake fakt na BMW sa nehodiace disky. Trafil som? :mrgreen:

fox1k

Sobota, 28. Februára 2015, 19:49

a áno je to skoro zberateľský kus...v tom aute sedelo viac slečien ako koľkokrát bola stlačená spojka :-"

nadro
Auto: BMW E46 320 touring

Sobota, 28. Februára 2015, 19:55

fox1k napísal:
a áno je to skoro zberateľský kus...v tom aute sedelo viac slečien ako koľkokrát bola stlačená spojka :-"

Juraj to vôbec nebolo k veci, ale nevadí. Zabudol som, že si aj Ty žrebec 8)
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

fox1k

Sobota, 28. Februára 2015, 20:01

nadro napísal:
Juraj to vôbec nebolo k veci, ale nevadí. Zabudol som, že si aj Ty žrebec 8)

a čo bolo na týchto dvoch stranách k veci? podľa mňa len vyjadrenia PetoK a Rommyho, ktorí vedia o tom aute viac ako xyz odborníkov na fóre :-s

cptObvious

Sobota, 28. Februára 2015, 20:18

fox1k napísal:

a čo bolo na týchto dvoch stranách k veci? podľa mňa len vyjadrenia PetoK a Rommyho, ktorí vedia o tom aute viac ako xyz odborníkov na fóre :-s

Ano spravne. Odbornici, ktori prskaju sliny jak postihnuti besnotou, ale akukolvek otazku ohladom neorigo volantu a stocenia daju do kuta (ked sme uz pri tom, vlastne z originalu na tom aute neostalo skoro nic)
Rozpravke o celolaku len tak zpici nudy tiez verim asi tak ako Ficovym istotam.
To , ze je to cisty cirkus ktory robi dojem mozno na parkovisku v Sabinove je uz uplne vedlajsie.

Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Sobota, 28. Februára 2015, 20:26

Ale tak ano, kapota nesedi s rohmi blatnika, kto nie je slepy si to vsimne. Inac prelakovanie do inej farby ako original ubera na cene to je snad jasne, to ze je to stocene, snad to tu nejdeme obhajovat alebo ano? Ci boli vsetky mechanicke diely vymenene za nove a aj motor bol blok a vsetko kupovane z bmw nove aj s kasnou? Nie? Tak je to stocena picovina.

Inac sa divim ze tu este PetoK nenapisal kazdemu ze su vsetci nuly a on s jeho 04 730d je najvacsi pan... A samozrejme ze jeto korab korabov ze vsetky ostatne auta su nic, aj tie novo vyrobene.... Petrik, alebo Pan Peter kedze uz mas aspon 60 rokov podla toho co pises.... Keby to nepredaval tvoj znamy tiez by si si to zastaval alebo by si to zonacil za stocenu dorobenu dobastlenu hovadinu ako kazde druhe auto?
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných