... všetko o BMW ...
fox1k napísal:slušné auto, poznám terajšieho aj predchádzajúceho majiteľa. na servise šetrené rozhodne nebolo
PetoK napísal:Hlupaci,ked neviete ako to auto vypada,naco tu vypisujete kktiny ? To auto je v lepsom stave ako 99% kramov na klube. A radsej sa nevyjadrujte ked nepoznate pozadie kto to auto mal.
PetoK napísal:Hlupaci,ked neviete ako to auto vypada,naco tu vypisujete kktiny ? To auto je v lepsom stave ako 99% kramov na klube. A radsej sa nevyjadrujte ked nepoznate pozadie kto to auto mal.
cptObvious napísal:
Krot emocie pls. Aj keby to mal predtym sam kral Rytmus stale je to stocena hajtra po celolaku so spatne licujucimi dielmi, ktora sa na povodne auto ani len neponasa. O estetickom citeni majitela pomlcim.
ROMMY napísal:
Chalani, ani ste pri tom aute nestali a ste tu vsetci mudry ako nevien co. Rad by som videl toe Vase "cukriky" toto auto je naozaj v siusnom stave, diely pasuju vsetky krasne tak neviem kde si zobral ze nesedia, a celolak? Majitel predomnou jednoducho mal peniaze a chcel ho taketo biele tak je biele. Ten lak je taktiez kvalitne urobeny. Na aute absolutne nic nebucha, neklepe. Jediny problem treba vymenit lambdu ale myslim ze to je uplne najmensia zalezitost. Som majitelom auta tak viem co je to za auto. A mimochodom preslo mi cez ruky mozno 30 kusov e46 nakolko riesim diely tak myslim ze viem posudit co je dojebana stocenica a neesteticky tuning. Takze dakujem za vase primitivne komentare, kludne sa dojdite pozriet, rad si pozriem tie vase paradne auticka
PetoK napísal:Ja len dodam, co mas proti hudbe? Hra to fakt super, robili to znami ktori sa venuju autohifi pekne dlho a verte tomu, ze vecsina tunajsich hlupakov taky zvuk v e46 ani nepocula... orig system HK je oproti tomu uplny srot... uz len sw, je tam JL audio,amp Audison, kto vie co to vobec je, pochopi o com pisem... a disky? To uz je skoda vobec komentovat, zistite si najprv co take kola stoja...