... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

mmracing.sk

andynitra
Autor témy
Auto: 2009 BMW X5 30sd E70
Kraj: Nitriansky

X5 E70 PredFL iDrive CIC update

Utorok, 3. Februára 2015, 09:54

Ahojte,
mám 2009 X5 35d a môj systém vyzerá ako prvý obrázok z týchto troch http://www.autogravity.co.nz/site/autogravity/images/auto%20gravity/BMW/bmw122h.png
Je to hnus, nevie to USB, rád by som to napr sychronizoval cez bluetooth s iPhonom aj na hudbu, nielen na telefón
Máte niekto skúsenosti s tým, ako ho dostať od stavu druhého či tretieho? Cena - kto a za kolko to vie? Pofrčí mi tam čerstvo kúpené zbrusu nové navi DVD z roku 2014 alebo mi bude treba iné? Postačí môj ovládač? (otočný, 4 smerný, len jedno tlačítko menu)?

každá rada dobrá..

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: X5 E70 PredFL iDrive CIC update

Utorok, 3. Februára 2015, 15:16

Musis vymenit jednotku, obrazovku, ovladac, nejake upravy kabelaze. Potom vsetko nakodovat a rozbehat , este cic emulator. Ak chces telefon a usb/stream tak este combox modul a nejaka kabelaz. So bsetkym urcite pocitaj min 2000eur a viac.
Mapy su odlisne pre ccc alebo cic, takze z jedneho systemu do druheho sa nedaju pouzit.
System ccc co mas dokaze usb aj iphone bez problemov, zavisi to vsak od vybavy. Potrebujes doinstalovat ulf2 modul (ak ho nemas) a samozrejme dokodovanie funkcii. Tu pocitaj tak s 400-500eur. Ak mas ulf2 modul (telefonny modul s bt) zak by mal mat moznost pripojenia usb. V tom pripade staci dokupiu kabelaz usb/aux a dokodovat.

vneno
Auto: e70 35d
Kraj: Bratislavský

Streda, 4. Februára 2015, 04:40

Cau,
no nie je to az take strasne, ja som si to dal spravit pred 2tyzdnami ccc->cic - (teda nie na tu poslednu verziu), stalo ma to celkovo cca 1400 eur.
robili mi to v cechach Car-MultiMedia.cz (skus ich najst na FB). Spravili to rychlo a celkom dobre, hoci som si potom musel este niektore veci dokodovat sam, ale som spokojny.
e39 540i - ex
e36 325tds touring - ex

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Streda, 4. Februára 2015, 21:08

vneno napísal:
Cau,
no nie je to az take strasne, ja som si to dal spravit pred 2tyzdnami ccc->cic - (teda nie na tu poslednu verziu), stalo ma to celkovo cca 1400 eur.
robili mi to v cechach Car-MultiMedia.cz (skus ich najst na FB). Spravili to rychlo a celkom dobre, hoci som si potom musel este niektore veci dokodovat sam, ale som spokojny.

davali / montovali ti aj combox?

S tymi cenami je to rozne - zavisi to od zdroja odkial sa zozenu tie veci. Oficialne alebo legalne stoja o nieco viac, ale vela firiem ich nakupuje z litvy, lotysska alebo polska. Problem je ze vsetky tieto "sety" su kradnute z aut.... :(

vneno
Auto: e70 35d
Kraj: Bratislavský

Sobota, 28. Februára 2015, 15:53

airbone napísal:

davali / montovali ti aj combox?

S tymi cenami je to rozne - zavisi to od zdroja odkial sa zozenu tie veci. Oficialne alebo legalne stoja o nieco viac, ale vela firiem ich nakupuje z litvy, lotysska alebo polska. Problem je ze vsetky tieto "sety" su kradnute z aut.... :(

bohuzial nie, ten si musim namontovat sam :)
e39 540i - ex
e36 325tds touring - ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní