... všetko o BMW ...
voloda napísal:No neviem, ja som si vsimol ziadnu vybavu za 24tis., plus cca 900 na prihlasenie...
PeqpeK napísal:skusenosti mas plny internet, mozno je to zlym svetlom, ale mam pocit, ze predok dobre nelycuje, ostatne niekde ta "priazniva" cena musi byt premietnuta...
SurrendeR napísal:
lícovať, -uje, -ujú nedok. (čo)
1. tech. dokonale, presne obrábať, zarovnávať plochy na spojovacích častiach: l. súčiastky, závity;
2. stav. dávať, zarovnávať jednotlivé prvky staviva do jednej roviny;
dok. olícovať
madxface napísal:787€ Správny poplatok Reg. dane nad 132 kW do 143 kW
180€ KO
45€ STK+EK
66€ Prihlásenie EVČ
Dobre som si to zapamatal?
Čo sa týka AAA auto, kúpiť to v hotovosti je to "problém", vždy minimálne s 10% prirážkou k zobrazovanej cene
Ak to chceš za zobrazovanú cenu, predajú ti to na úver, kde to preplatíš o ďalších 30%
gdobos napísal:Ahojte kolegovia,
hladám pre seba niečo novšie BMW čo som mal doteraz. Ide hlavne o F30 a F31 320d, málo jazdené, automat. U nás ceny sú ešte vysoke nad 28000€ a nasiel som jeden v cesku v AAA(viem co si teraz myslite, a ja mam predsudky voci AAA)
http://www.aaaauto.cz/cz/car.html?autobazar=1&aaaid=91010230#utm_source=autobazar.eu.cz&utm_medium=karta&utm_campaign=karta-cz
ale mozno, nieco si vsimnete co ja nie, alebo poznate lepsie v adekvatnej cene. Má vôbec niekto pozitivnú skúsenosť z AAA?
PeqpeK napísal:zabudol si este recyklacny poplatok, docasne SPZ aj s poistenim, prepravu auta
prihlasenie je po zaplateni registracnej dane uz iba 33euro