Cawte,z coho sa mi moze tvorit takyto biely sajrajt na viecku a na vrchu nadrzky chladiacej kvapaliny??voda mi trochu mizne ale nie do oleja..dolievam cca raz za mesiac asi deci dva mozno...menil som termostat a teraz cez zimu ked bolo moc zima a isiel som dole z kopca na rychlosti tak neudrzal teplotu a klesla o dobrych 10-20 stupnov...potom pri normalnej jazde opat drzal stabilnu teplotu.
A este jedna vec.ten odvzdusnovaci srob na chladici mam trochu strhany takze nejde dotiahnut na tvrdo :-) a nemoze byt aj viecko zle??kedze mi vyvrela voda...
neviem cim to je...ale ked som menil termostat dolial som tam vodu klasicku nie destilku...
no a? v zivote som nenalial destilku do chladica aproppo ja som do svojho bmw nedolial za tri roky ani kvapku vody a to som na nom spravil 176 tisic km, takze nieco mas zle, zrejmer mas v pecku tesnenie pod hlavou a zere ti to vodu do valcov
pokial v aute necitis chladiacu (cez radiator) a ani nikde nevyteka tak niekde musi miznut ak nejde do oleja tak logicky ju musi motor rovno spalovat to znamena ze ide rovno do valcov skus vybrat sviecky ak budu mat na sebe male gulicky sive tak je jasne ze ju zere