... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Čaperko
Autor témy
Auto: BMW e46 320i 125kw
Kraj: Trenčiansky

BMW e46 320i 125kw strieľanie do sania

Pondelok, 16. Februára 2015, 18:51

Zdravím.
Mám problém s mojím BMW e46 320i 125kw M54. Keď naštartujem a motor je studený, začnú mi kolísať otáčky a po chvíli motor skape, keď naštartujem znovu a pridám plyn strieľa to do sacieho potrubia, až pri nejakých 2000 otáčkach to ide lepšie. Na diagnostike mi píše zážeh 3. válca a vstrekovací ventil 3. Iskra ide všade aj benzín vstrekuje ako má. Ale motor ako keby išiel len na 5 valcov, súdim to podľa zvuku a výkonu, a znovu pripomínam iskra ide všade aj benzín. Tak neviem. Už som skúsil asi všetko a neviem si s tým dať rady. Prvé čo som spravil, bolo odpojenie váhy vzduchu a takmer sa to nezmenilo, vymenil som sviečky a nepomohlo. Potom som zmeral tlaky vo valcoch aj tie boli v poriadku cez 10 barov. Tak som zhodil sacie potrubie a celé som ho preskúmal či nie je niekde prasknuté, skontroloval som všetky podtlakové hadice a jedna bola dopraskaná, vymenil som všetky, vyčistil som škrtiacu klapku, voľnobežný ventil a následne som to zložil a odskúšal a nepomohlo ani to. :( Už som z toho zúfalý. Prosím o nejakú radu čo s tým treba spraviť. Ďakujem.

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Re: BMW e46 320i 125kw strieľanie do sania

Pondelok, 16. Februára 2015, 19:11

skus prehodit cievky z 3 na iny .. ak sa chyba presunie spolu s civekou, vies kde je problem.. ak nie, tak treba skusat dalej.

Čaperko
Autor témy
Auto: BMW e46 320i 125kw
Kraj: Trenčiansky

Re: BMW e46 320i 125kw strieľanie do sania

Pondelok, 16. Februára 2015, 19:14

SurrendeR napísal:
skus prehodit cievky z 3 na iny .. ak sa chyba presunie spolu s civekou, vies kde je problem.. ak nie, tak treba skusat dalej.

To je jasné že som to poprehadzoval aj trysky medzi sebou a nič. Stále to píše na diagnostike to isté. Iskru dáva všade a aj benzín. Skúšal som to za chodu motora.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných