... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

poly
Autor témy
Auto: BMW R1200 GS
Kraj: Bratislavský

Co na hrdzu? Co pouzivate vy?

Štvrtok, 12. Februára 2015, 12:30

Rad by som sa podelil so skusenostou ako som vybabral s hrdzavenim auta a motorky.
Pred dvoma rokmi som hladal co pomoze na neustale objavujucu sa hrdzu a objavil som Fluid Film. Ide o sprej s naplnou vyrobenou z ovcej vlny. Naozaj to funguje, hned som nastriekal vsetko co hrdzavelo na podvozku sebe aj manzelke (ona mala v tom case nove auto necely rok). Kazdy rok kontrolujem ci sa hrdza objavi, a chvalabohu zatial nic. Kedze sam mam starsie auto tak som si dal v Ziline nastriekat podvozok aj Perma Filmom od toho isteho vyrobcu. Je to nieco oplne ine ako sa pouzivalo kedysi 'gumosfalt' a podobne nezmysly. Vobec to nestvrdne ale drzi.
Lepsie nic nepoznam, ake su Vase skusenosti?
:?:

Užívateľov profilový obrázok
fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Re: Co na hrdzu? Co pouzivate vy?

Štvrtok, 12. Februára 2015, 12:39

Umna je permafilm zatial na prvom mieste, neviem ako tebe, ale mne ten nater stvrdol. Nic trvacnejsie som zatial nenasiel.
Fluid film ma nejak nepresvedcil, nastriekal som na sruby na kolese, ale po kasovitom snehu znova hrdzaveju.

poly
Autor témy
Auto: BMW R1200 GS
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 12. Februára 2015, 13:13

fafa111 napísal:
Umna je permafilm zatial na prvom mieste, neviem ako tebe, ale mne ten nater stvrdol. Nic trvacnejsie som zatial nenasiel.
Fluid film ma nejak nepresvedcil, nastriekal som na sruby na kolese, ale po kasovitom snehu znova hrdzaveju.

Dik za odpoved, ja to mam stale akoby pruzne, myslel som, ze to tak ma byt.
S tymi skrutkami by som bol opatrny, jeden technik ma upozornil aby som to nedaval na zavity lebo ju mozem 'pretiahnut' vdaka zvysenemu mazaniu.

Užívateľov profilový obrázok
fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 12. Februára 2015, 13:35

Aha, to som nevedel.
Ja som to nastriekal ked boli kolesa na aute, nestriekal som osobitne kazdu srubu.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných