... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

norbess
Autor témy
Auto: BMW 330d e46 FL
Kraj: Banskobystrický

led kružky blikaju same od seba.

Štvrtok, 5. Februára 2015, 17:25

caute, akurat mi sused piskal ze mi blika svetlo na aute, auto je zamknute odstavene, a nikdy sa mi toto este nestalo odkedy mam toto auto, ,kružky v lavom svetle blikali, vlastne jeden blikal a druhy naslabo svietil, kde to može skratovat alebo čo stym može byt? odomkol som auto, kružky zapinam ako parkovačky, čiže zapol som ich riadne, vypol a už neblikalo ani nič. kukal som kabel od led kružkov až po relé som nenašiel žiadnu chybu, aj som skusal tam hybat vsetkym uz sa nezapli same odseba. co to mohlo byt? teraz chodim pozorovat ci sa este zapnu lebo mam tyzden staru bateriu a nechcem aby ju vyštavilo.

Atavan
Auto: e46 320d
Kraj: Žilinský

Re: led kružky blikaju same od seba.

Štvrtok, 5. Februára 2015, 17:56

akym sposobom ich mas zapojene?
vadne rele, kabelaz
zapojene na jednu parkovacku, rele nedostane signal ze sa maju zhasnut (ale to by svietili vsetky), uz som to videl, po zapojeni na obe parkovacky vsetko ok....

norbess
Autor témy

Štvrtok, 5. Februára 2015, 19:28

moc sa do toho nevyznam, a zapajal to predosly majitel, co ti viem povedat ze relé je hore v lavom rohu kde zvykne byt webasto, tam je to relé prisrobovane a strcena do toho zasuvka, idu stade osve kábliky ktore su v pletenom obale ,kružky nejdu z jedneho kabla ale osve na obe svetlá, , toto blikalo neurčitým tempom, ako originálny skrat ,,. mam auto skoro pol roka ,teraz sa mi to stalo prvy krat, a boli uz aj vacsie zimy atd.

Užívateľov profilový obrázok
paca

Piatok, 6. Februára 2015, 08:01

pokud je namontované relé v motorovém prostoru, tak se do něj dostává vlhkost a umí vevnitř "zreznout" - zkus ho rozebrat a uvidíš
Obrázok
e36 320i convertible

fritolko
Auto: X3 E83
Kraj: Žilinský

Piatok, 6. Februára 2015, 08:37

Tak ako vraví ujo nadomnou je to relátko ;-) vypol som motor a krúžky ostali svietiť. Niekedy počas jazdy preblikli. a keď som to rozobral a relátko celé zhrdzavené.

norbess
Autor témy

Utorok, 10. Februára 2015, 15:56

rozobral som relátko, je bez hrdze bez špiny ako čisto nové.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných