Piatok, 30. Januára 2015, 08:21
Bolo by fajn sa vec sa pozriet chladnejsou hlavou a netrepat hluposti o hornych a dolnych, alebo JPP systemoch. Nehadam sa ze ate su ine ako prvovyroba bmw - jasne ze su ine.
Info je len skusenost od cloveka ktory brzdy na bmw meni denno-denne a pripadne riesi aj reklamacie a toto je jeho skusenost a nic viac. On zato nemoze ze nemal este na nich reklamaciu..... :) tiez sa mozno tomu sam cuduje... Predstav si, jemu verim viac ako tebe ci simikovi , takze pre mna mozes byt prave ty s nim JPP .... Bez urazky - len vraciam pozicane. Ziadnu znacku tu neobhajujem ani nehanim, len uvadzam fakty zalozene na skusenostiach. Som dostatocne solventny aby som si kupil akekolvek brzdy, toto urcite nebolo kvoli setreniu, len ako test. Poviem ti jedno, aj ked chcem kupit napriklad v potravinach zavarane uhorky alebo sunku, vzdy beriem to najdrahsie co maju (aj ked neviem ci o kvalite to bude platit tiez). To iste plati o brzdach. Tym som chcel povedat ze rozne ine znacky a pseudoznacky trw, ate, zimmerman, bosch, atd atd mozu byt to iste a o nic lepsie ako noname, len dvakrat drahsie. O prvovyrobe som sa nevyjadroval, aj ja verim ze prvovyroba je vzdy najlepsia a lisi sa od ostatnych. Ked sa nieco dojebe tak dam vediet. S tym odlievanim v DE ti to kto potvrdil? Mozno mas pravdu, lebo nedavno vraj otvorila tovaren v DE aj firma BOSCH a vraj tam odlievaju kotuce. Ale to nemuselo platit predtym.
Btw - ked uz si zacal s tym chodenim po servisoch tak mas svatu pravdu lebo presne takto som chodieval:
- raz s kotucami prvovyroba bmw
- raz s kotucami od zimmermann
Bolo to este s e39
- mozno v kratkom case pojdem aj s tymi cinskymi, uvidime - snad nie. Ak hej tak dam vediet...
Teraz ide auto na servis, tak mozno ich dam vymenit za original bmw, este sa rozhodnem. Mozno rozdiel nepocitim, tak aspon placebo efekt...