... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
tomess1
Autor témy
Auto: BMW 320D TOURING
Kraj: Prešovský

Diagnostika BMW Inpa Ediabas K+Can

Piatok, 6. Februára 2015, 16:02

Zdravím Vás

Mám problém s nainštalovaním diagnostiky BMW Inpa Ediabas K+Can

Zakupil som si túto diagnostiku pred 2 rokmi a taktiež nainštaloval,bola plne funkčná avšak pred časom mi spadol windows XP a mám ju problém nainštalovať vzhľadom na to že je potrebne poslať na email seriové číslo daného výrobku a následne je vygenerovaný kľuč pre spustenie inštalácie. Keďže som sa sťahoval tak som tento email respektíve návod niekam zapotrošil ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) týmto Vás chcem poprosiť , Nemá niekto potrebnú emailovú adresu pre vygenerovanie kľúča :?: :?: :?: ? :shock:
BMW 320D Touring,rok výroby 2003 110kw - 150koni čierná saphire metalíza, folie,17elektrony ,palubný počítač, navigacia, klimatizacia, elektrické okna, Tempomat ,multifunkčny volant, DSC

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Re: Diagnostika BMW Inpa Ediabas K+Can

Piatok, 6. Februára 2015, 18:22

ten instalacny soft robili rumuni tu tvorcu urcite nenajdes, predajcov je tak isto viac, pogoogli podla zahlavia softu, popozeraj archiv sprav na portali kde si mohol kabel kupit

ak ti pomoze heslo k 7z archivu je mypasswordarebetterthanyour alebo namiesto are daj is poskusaj rozbalis

alebo ti mozem ponuknut soft ;-) www.diag.sk

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 39 neregistrovaných