potmehuth napísal:cital som cele....diagnostiku nemyslim len pozriet, ci su chybove hlasenia, ale detailne pozriet kazdy parameter live. Neviem, kto a kde bol na akej diagnostike. Nie je diagnostika ako diagnostika.....resp. ten, co ju robi.
... je mi jasne, ze vycitanie chyb. hlasok nie je diagnostika.
Toto som sa snazil vysvetlit aj v Auto Motive. Poziadal som ich o hlbkovu kontrolu vozu s tym, ze mam podozrenie na motor a prevodovku. Neviem, ci mi nerozumeli, alebo nechceli rozumiet, no ponukali mi spociatku iba obhliadku, ktorej vystupom by bolo "Ano pane, zistili sme, ze sa Vam tazko radi 1. stupen a ze Vam na volnobehu skacu otacky". Zitenie ako, ze "Ano, vzduch je dychatelny". Vypytali si za to 75 Euro. Este som sa ich snazil presvedcit, ze by som chcel iny druh sluzby. Skor analyzu zameranu konkretne na motor a prevodovku, kde by sa skontrolovalo vsetko do posledneho srobu. Suhlasil som aj s vyssou cenou a aj tym, ze nebudem pri aute ... Uz aj to vyzeralo, ze sme sa dostali na rovnaku vlnovu dlzku, ale napokon to zabili v emailovej komunikacii, kde mi opat ponukli a nacenili tu zakladnu obhliadku.
Takze som z toho sklamany. Bol som tam osobne na odporucanie znameho, asi pol hodinu som tam hustil do sefa a konatela pobocky a napokon aj tak neuspech.
Uplne opacny pripad sa stal, kde byvam (Nemecko). Prisiel som do garaze typka, co ma srdce pre BMW. Povedal som mu zbezne co chcem a ako si to predstavujem a on hned vedel odkial fuka ... Vysvetlil mi par veci, povedal, co bude robit a ako, nemal problem s tym, ze budem pri aute ... proste uplne iny pristup, iny svet. Takze, aby som tieto moje vylevy skratil. V pondelok mam termin u chlapika ... zmeria mi motor, kukne na prevodovku (ci nie je odpalena synchronizacia) a dam potom vediet. Je sice o nieco drahsi ako Auto Motive, ale mal snahu rozumiet a isiel zakaznikovy v ustrety ... Niet o com!
PS: Dik za navod do skryteho menu.