... všetko o BMW ...
gabikh napísal:No pokusim sa zaradom, co sa tyka prehravania mp3, ak sa nemylim, tak nato potrebujes inu optiku v mechanike, softwarom to neporiesis. Co sa tyka novych funkcii, tam velmi nieje co pridavat, a nejakych zopar drobnosti sa da dokodovat nejakym sikovnym chalanom, je.ich tu po klube dost. Ze sa ti zlepsi spotreba updatom softwaru ktorym ovladas navi, klimatizaciu, multimedia, telefon, palubaky a funkcie auta sa ma zlepsit spotreba ?coza mechanika ti tresol taku picovinu pre boha ved idrive nema s motorom aaaabsolutne nic spolocne chlape. Vravim zbytocnost je update .... jedine tak na CIC a to sa meni cely idrive a je to kapanek drahsie
gabikh napísal:Simik ja netvrdim zesa do toho rozumiem, ja len pisem ze zrejme myslel na update CCC modulu a ten sa netyka motora ( ak sa mylim oprav ma lebo viem ze obcas ccc odijde u e60 a auto jazdi normalne, z coho mi vyplyva ze to nema vplyv na motor) co sa tyma mp3 napisal som ze ak sa nemylim zalezi od optiky, netvrdim to 100%tne. A co sa tyka funkcii napisal som ze je to vecou dokodovania ( napr DRL na H7 namiesto xenonu na 30% ak sa nemylim, sklapanie spetakov klucom, americke svietenie, digi tacbo na BC a podobne ficurky) ak by chcel upravu RJ
motora ide do chipu nie?
Števo93 napísal:Tak čo sa týka funkcie mp3 tak ide len o soft, resp. dekoder optiku musíš mať inú na prehrávanie DVD. Toto viem. Tak ďakujem za radu. Vypadnem sa na to a dám si to nakodovať :)). A čo sa spotreby týka tak pred e60 som mal e 61 diesel, a teraz mám 520 i benzín. Rozdiel som čaka, to je jasné že benzín papá viac. Len tvrdili mi ze klesne spotreba tak som sa spýtal. Ale tak keď som kúpil 520 tak som mal spotrebu okolo 10-11litrov teraz okolo 9-9.3 takže klesá. Kamarát automechanik vravel že si treba zvyknúť na benzín keď som mal len diesel.
Takže TT-SIMIK ďakujem :)
TT-SIMIK a v bmw je aktualizácia na vlastnú zodpovednosť bolo mi povedané, keď sa niečo pokazí opravu hradom sám. Ale nejdem aktualizovať a ja nemám navigáciu tak neviem. Mám ten malý display tak hádam mi to niekto dokáže nakodovať. A neviete o niekom v okolí ZA ?
gabikh napísal:Ach boze no asi som mal byt radsej ticho sak som napisal.ak sa nemylim, netvrdil som to zatato ze to tak je...
zollo napísal:cize otazka @airbone na teba: mozme to uzavriet tak, ze pokial auto funguje bez problemov mozme/radsej na aktualizaciu "kaslat" a radsej sa spokojne vozit dalej .?.