... všetko o BMW ...
bmwmpower82 napísal:Podla Toho co pises byvas u rodicov a Toto je tvoje prve auto. Nechces nieco jednoduchsie na zaciatok auto vie pekne vycucat niekedy, skus mozno e46 na zaciatok kupis za par EUR.
banned napísal:LoL, co tu mam uz, spovednice.cz?Nemyslim to v zlom, ale po par tyzdnoch zistis, ako tu tento klub funguje a mozno si radsej kupis audi. Neboj sa, ze sa ti nechce zakladat rodiny, asi si si este nepichol, no budes mat E60, tak kurvy budes lopatou odhadzovat ked ta v tom zbadaju, najma ked im na palubaku ukazes 17L/100km a nezacitia plyn, tak fajka ista kamo
(pokial teda nevyzeras ako mpower samozrejme...
)... 1500e za tri mesiace v automatoch? No ze podme do ulic a ukazem ti, ako sa tych 1500e zbavis v automatoch aj za 15 minut, viacej mi nebude treba
cayman napísal:Bratislavske stetky maju lepsi prehlad o cennikoch BMW ako predajcovia. Ak nemas nejake Fko s HUD a softclose tak nemaju zaujem
miso_525d napísal:presne vedia, kolko stoja hodinky, auta, obleky :)
LOKI napísal:
a su aj extremy, ktore ti na diskoteke pozru golier na koseli, respektive vysacku, co je to za znacku a ci je prave![]()
Vlatna skusenost
miso_525d napísal:si isiel s hanbou z podniku, co![]()
![]()
cayman napísal:Bratislavske stetky maju lepsi prehlad o cennikoch BMW ako predajcovia. Ak nemas nejake Fko s HUD a softclose tak nemaju zaujem
Hugino napísal:Ja zas poradím tebe : Keď už si tu na "západe" tak skús nepoužívať slová ako Blava alebo Blavák. Domáci (vrátane mňa) to veľmi v obľube nemajú![]()
Hugino napísal:Ja zas poradím tebe : Keď už si tu na "západe" tak skús nepoužívať slová ako Blava alebo Blavák. Domáci (vrátane mňa) to veľmi v obľube nemajú![]()