Utorok, 27. Januára 2015, 21:01
[quote="BA-Romčo"]Strasne by ma zaujimalo co nanom nevyzera slavne a odkial mas ze tam bolo lpg.. kazdy co mudruje nech si najprv pozre auto nazivo a netrepe blbosti... auto nepredavam preto ze je nieco nanom zle atd ale situacia je teraz taka ze potrebujem nieco ine aj ked ho mam iba pol roka. Nikdy som auto nepredaval preto ze nanom je nieco zle prave naopak vzdy som dal auto doporiadku dostalo co potrebovalo a potom ma omrzelo a predal som ho preto ma vytaca ked niekto zacne trepat blbosti... s bmwklubom som uz davno skoncil nakolko tu nieco pisat riesit nema vyznam ale toto mi nedalo a musel som nieco napisat a bol by som rad keby admin toto vymazal a ked niekto ma zaujem kludne nech sa dojde pozret povozit a sam uvidi v akom je stave auto atd!!!
Na margo toho čo píšeš ti odpoviem len toľko, že:
- písal som, že mám dojem že tam bolo LPG nie o tom, že som si tým istý.....
- chalan chcel vedieť kto čo vie o aute, tak som mu napísal, že viem kto ho mal pred tebou, alebo ešte predtým......(netuším od koho si to kupoval)
- netvrdím, že si fušer alebo čistý odrbávač ale sorry to auto som stretával denne cestou do práce (vodiča s videnia poznám kedže ako som písal chodím tam rovnať disky) a pár krát som ho aj obzeral (raz som v ňom aj sedel) keď ho predávali v TITÁNE (Ladomerská vieska - ZH) a nepôsobilo na mňa zachovalým dojmom: zájdený lak, svetlá a aj interiér sa mi zdali dosť vypoužívaný...
- možno si ho kupoval vyleštený s prebrúsenými svetlami a vydetailingovaným interiérom čo ja viem....... ale v tej dobe ozaj nevyzeralo moc slávne....
Cafte